Polisten kaçan çocuğa pastalı doğum günü sürprizi

Polisten kaçan çocuğa pastalı doğum günü sürprizi

İzmir'in Bornova İlçesi'nde polisten korkan 6 yaşındaki Demir, doğum gününde bir sürprizle karşılaştı.

Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un girişimleriyle pasta alıp oturduğu eve gelen polis ekipleri, küçük Demir'in doğum gününü kutladı. Polisleri karşısında gören çocuk önce şaşırdı, sonra mutlu oldu.

image small

Bornova 5403 Sokak'ta oturan Dilek Deniz Bayşeker, polis korkusu olan oğlu Demir'in doğum günü için sosyal medya üzerinden Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a ulaşıp yardım istedi. Pandemi sürecinde birçok kez evden çıkamayan çocuklara doğum günü sürprizi yapan Başkan İduğ, bu kez polisten korkan Demir için harekete geçti. Polis ekipleriyle görüşüp bir doğumgünü organize eden Başkan İduğ, küçük Demir'in annesine de bilgi verdi.
Kısa süre sonra polis ekipleri, küçük Demir'in kapısına geldi. Polisleri karşısında gören çocuk önce şaşırdı, ardından mutlu oldu. Polis ekipleriyle sohbet eden çocuk, kapı önündeki ekip aracına binip siren de çaldı. Küçük Demir'in doğumgününü kutlayan ve polislerlerden korkmamasını isteyen ekipler, mahalleden ayrıldı.
Çocuğun annesi ve yakınları ise Başkan İduğ'a ve polis ekiplerine teşekkür etti.

image small
Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ ise "Az önce Dilek Hanım’dan bir mesaj aldım, minik oğlu polislerden korkuyormuş ve bugün doğum günüymüş, İlçe emniyet müdürlüğümüzden rica ettik, polis abileri, ablaları da miniğimize süpriz yaptı. Minik yavrumuz korkusunu yendi, biz de bu anı görüp mutlu olduk, huzur dolduk" paylaşımını yaptı.