Psikopat kedi 4 kişiyi hastanelik etti

Psikopat kedi 4 kişiyi hastanelik etti

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde bulunan bir sokak kedisi 4 kişiyi hastanelik etti. Yaşanan olaylar üzerine vatandaşlar kediye "psikopat kedi" lakabını taktı.

Ünye İlçesi Zambak Mahallesi'nde bir sitenin içerisinde yaşayan sokak kedisi ona yaklaşmaya çalışan herkese saldırıda bulunuyor.

Vatandaşların ismini verdiği "psikopat kedi" doğum yaptıktan sonra saldırganlaşmaya başladı.

Kendisini yada yavrusunu sevmeye gelen vatandaşlara saldıran kedi 1 ay içerisinde tam 4 kişiyi hastanelik ettiği bildirildi.

Psikopat kedinin saldırısına uğrayan site sakinlerinden olan Mustafa Oral yaşadıklarını şu sözler ile ifade etti:

"Bu kedimiz site sakinlerine saldırıyor. Bundan bir, bir buçuk ay önce bu kedi yüzünden benimle beraber dört kişi hastanelik olduk. Kedi yüzünden dört komşumuzla beraber kuduz aşısı yaptırmak zorunda kaldık. Geçtiğimiz gece saat 12.00 civarı pekinez cinsi köpeğim var. Gece onu çişe götürdüm. Köpeğimi gezdirirken birden kabardı ve üzerimize saldırdı. Kendimi ve köpeğimi zor kurtardım. Tek saldırdığı da ben değilim, sitede bulunan üç komşumuza da saldırdı. Bu kedinin annelik güdüsünden olacak ki sanki yavrularını alacakmışız gibi zannediyor. Uzun zaman sonra yavruları büyüyünce bu sokak kedisi yine saldırmaya devam etti. Bu adeta sitemizde psikopatlığa başladı. Her akşam köpeğimi çişe götürdüğümde ben de korkuyorum bize bir şey olacak diye. Benim de hayvanım var. ve hayvanları çok severim. Ancak bu kedi çok başka bir kedi. İnşallah bu kedimizin psikopatlığı biter ve biz de apartmana girerken rahat bir şekilde gireriz"