Afrodizyak etkisiyle cinsel gücü artırıyor, iktidarsızlığı önlüyor

Afrodizyak etkisiyle cinsel gücü artırıyor, iktidarsızlığı önlüyor

Keçiboynuzunun faydaları saymakla bitmiyor… Cinsel gücü artıran, enerji veren keçiboynuzunun çok sayıda faydası var.

Keçiboynuzunun kanı temizleme ve damar tıkanıklıklarını giderme özelliği vardır.

Keçiboynuzu cinsel gücü artırır, enerji verir ve öksürüklere karşı çok etkilidir.

Afrodizyak etkisiyle cinsel performansı artırdığı ve iktidarsızlığı engellediği bilinmektedir.

l.jpg

KEÇİBOYNUZU NEDİR?

Keçiboynuzu, baklagiller familyasına ait, tatlı ve oldukça sert bir bitki çeşidini oluşturuyor. Yetişme koşulları ve yapısı itibarıyla meyve sınıfında yer alan bu bitki, Türkiye’de ağırlıklı olarak Anadolu’nun güney kesimlerinde yetişiyor. Akdeniz Bölgesi’nde keçiboynuzu bitkisine çalı veya ağaç formuyla yabani koşullarda da rastlanabiliyor. İçerdiği güçlü bileşenler ve çok yönlü kullanım imkanlarıyla bu meyve, bilhassa da ekonomik gelir amaçlı tarımda büyük bir değer taşıyor.

KEÇİBOYNUZU FAYDALARI NELERDİR?

  • Keçiboynuzu, insan vücudunun günlük ihtiyaç duyduğu pek çok faydalı bileşenin aynı anda karşılanmasına yardımcı oluyor.
  • Vücudun enerji gereksinimi için güçlü ve güvenilir bir alternatif sunan bu meyve, içerdiği bileşenler sayesinde düzenli tüketildiğinde vücuttaki sistemlerin ideal düzeydeki işleyişlerini sürdürmelerine destek sağlıyor.
  • Keçiboynuzu tüketimi, halk arasında bu nedenle tamamlayıcı ve koruyucu bir tedavi yöntemi olarak da görülüyor
  • Keçiboynuzu cinsel gücü artırır, enerji verir ve öksürüklere karşı çok etkilidir.
  • Afrodizyak etkisiyle cinsel performansı artırdığı ve iktidarsızlığı engellediği bilinmektedir.

KEÇİBOYNUZU NASIL TÜKETİLİR?

  • Keçiboynuzu tüketim şekilleri, üründen ürüne şu şekilde değişkenlik gösteriyor:
  • Çiğ meyve: Çiğnenerek doğrudan tüketilebiliyor.
  • Pekmez: Kahvaltılık ve tatlandırıcı olarak daha uygun bir tüketim sağlıyor.
  • Öz: Kahvaltılık, tatlandırıcı ve günlük takviye edici gıda olarak kullanılabiliyor.
  • Süt, smoothie, milkshake vb. içeceklerde ya da glutensiz ve şekersiz tariflerde tercih edilebiliyor.
  • Kapsül: Suyla birlikte yutularak tüketiliyor.
  • Çay: Suda kaynatılarak veya kaynatılmış sıcak suda demlenerek hazırlanabiliyor.
  • Ballı Kür: Her sabah aç karna ve yatmadan önce bir tatlı kaşığı tüketiliyor.