Süper Loto 8 Ekim Kazanan Rakamlar

Süper Loto 8 Ekim Kazanan Rakamlar

Süper Lotonun 8 Ekim 2020 tarihli çekiliş sonuçları açıklandı. Bugün sonuçlanan süper Loto sonuçlarını haberimizi görüntüleyerek öğrenebilirsiniz.

Milli Piyango İdaresi tarafından Haftalık olarak Salı, Perşembe ve Pazar günleri canlı olarak yayınlanan Süper loto sonuçları Şans oyunlarını severler tarafından merakla bekleniyordu. Bugün çekilişle sonuçlanan süper loto sonuçlarını haberimizin devamında görüntüleyebilirsiniz.

Kazanan numaralar hangileri?

Bugün gerçekleştirilen çekiliş ile kazanan numalarar 1-10-21-25-42-48 olarak belirlendi. Bu sonuçlara göre isteyen vatandaşlarımız biletlerine ikramiye çıkıp çıkmadığını iletilen link üzerinden kontrol edebilirler.

Süper Loto ikramiye miktarınızı görüntülemek için TIKLAYINIZ. Haberimizin sonunda canlı olarak bugün çekiliş sonucunu video üzerinden izleyebilirsiniz.

Peki Süper Loto Nasıl Oynanır?

Milli piyango internet sitesinde yer alan bilgilere göre seçilen her 6 sayı, bir kolon oluşturmaktadır. Oynanılan tek kolon ücreti 3 TL'dir. İşaretleme yapmanın tercih edilmediği durumlarda kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğu işaretlenmelidir. Bu sayede terminal oyuncu için rastgele 6 numara seçmektedir. Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretlenerek sistem oyu oluşturabilmektedir.

Bu Oyun İle Ne kadar kazanabilirsin? 

Milli Piyango İdaresi verilerine göre Haftada 3 gün kazanma şansınız bulunkatadır. Süper Loto haftada 3 gün: Salı, Perşembe ve Pazar günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 60 numara içinden 6 numara çekilir.

Oynanılan her kolon çekilişte çıkan numaralardan minimum 2, maksimum 6 tane bilinmesi ile kazanan olursunuz. 6 bilen Süper Loto büyük ikramiyesini kazanır. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

  1. kategori "6 bilen" için kazanan kombinasyonun 6 rakamının tamamı doğru tahmin edilmelidir.

  2. kategori "5 bilen" için kazanan kombinasyonun 5 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

  3. kategori "4 bilen" için kazanan kombinasyonun 4 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

  4. kategori "3 bilen" için kazanan kombinasyonun 3 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

  5. kategori "2 bilen" için kazanan kombinasyonun 2 rakamı doğru tahmin edilmelidir.

Süper Loto haberimiz sonrası yayınlanmış olan Şans oyunlarına büyük zam!  haberimizi görüntüleyebilir veya farklı haberleri görüntüleyebilirsiniz.