Survivor’da aşk itirafı

Survivor’da aşk itirafı

Survivor Türkiye Yunanistan 34. bölümde gerçekleşen ada konseyinde dokunulmazlığı kaybeden Yunan takımında elenen isim belli oldu. Spyros, Tony ve Patrick'in eleme adayı olduğu konseyde elenen isim belli oldu. Survivor'da dün akşam Afroditi'den de bir aşk itirafı da geldi.

Survivor Türkiye Yunanistan'da bu hafta Yunan takımında eleme potasında Sypros, Tony ve Patrick vardı. Peki bu 3 isimden kim elendi? Adaya hangi yarışmacı veda etti? Survivor 2019’da son hafta elenen yarışmacı kim? Bu soruların cevabı 34. Bölümde belli oldu.

SURVIVOR'DA BU HAFTA NELER YAŞANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan’da bu hafta dokunulmazlık oyununu Türk takımı kazandı ve Yunantakımından 3 kişi eleme potasına girdi. Spyros, Tony ve Patrick eleme potasına girdi. Bu 3 isimden biri bugün elenecek. Öte yandan müthiş bir araba oyunu oynandı ve arabanın sahibi Sude oldu. Aynı zamanda ödül oyunları ve iletişim oyunu oynandı. Yarışmacılar ödüllerle moral buldular ve oyunlara moral ile çıktılar. Survivor 2019 tüm heyecanıyla devam ediyor. 26 mart 2019’da adadan bir isim Survivor 2019’a veda etti. Survivor Türkiye Yunanitan’da bu hafta elenen isim Patrick Ogunsoto oldu.

Survivor’da ayrıca günü en dikkat çeken olaylarından biri Atakan ile Katerina Dalaka arasındaki yakınlaşması oldu. Türk takımında kızlar son bölümde, kendi aralarında bu yakınlaşmayı konuştu. Melisa, Dalaka’nın geçen yıl Survivor’da iki araba kazandığını eğer bu sene kazanırsa Atakan’a armağan edeceğini söyledi. Bu durum kızlar arasında şaşkınlık yarattı. Survivor eleme adayları arasından elenen isim Patrick Ogunsoto oldu.

AFRODİTİ KİMDİR?

Atina’da yaşamını sürdüren Afroditi Skafida, 36 yaşında. Daha önce iki kez Olimpiyat Oyunları’na katılan ve sırık atlamada birçok madalyası bulunan Afroditi Skafida, profesyönel olarak antrenörlük yapıyor. Kendini dinamik ve doğal bir kadın olarak tanımlayan Afroditi Skafida, yarışmada olduğu süre içinde onu hiçbir şey korkutamayacağını düşünüyor.