Ter kokusuna son... Doğal ve sağlıklı çözüm

Ter kokusuna son... Doğal ve sağlıklı çözüm

Hepimiz ter kokusundan rahatsız oluruz ve kötü kokmak istemeyiz. Peki kötü ter kokusundan kurtulmak için nasıl bir yol izlemeliyiz. İşte en sağlıklı ve en doğal yol...

Sıcak yaz aylarına girerken hepimizin çekindiği durumların başında ter kokmak gelir. Kötü ter kokusu hem kendimizi hem de çevreyi rahatsız eder. Bunun olmasını hiç kimse istemez.

Kendini iyi hissetmek, kötü ter kokularından kurtulmak ise o kadar zor değil. 

tired-woman-after-jogging-329181-11197.webp

Arabada, otobüste, dolmuş ve herhangi bir toplu ulaşım aracında sıklıkla karşı karşıya kaldığımız kötü ter kokusundan tamamen sağlıklı ve doğal yollarla kurtulmamız mümkün.

İşte kötü ter kokusundan kurtulmak için doğal ve sağlıklı çözüm:

TER KOKUSUNA DOĞAL VE SAĞLIKLI ÇÖZÜM

Malzemeler

  • 1 çay bardağı su
  • 2 tatlı kaşığı karbonat
  • 15 damla limon suyu

Yapılışı

  • 1 çay bardağı suyun içine karbonatı ve limon suyunu ekleyerek karbonat eriyene kadar karıştırın. Daha sonra bu karışımı küçük bir sprey şişesine koyun.
  • Koltuk altınızı nemlendirerek karbonatı direk toz halinde uygulayabilirsiniz

Her sabah yıkadığınız koltuk altınıza bu karışımı sıktığınızda gün içinde ter kokmadığını göreceksiniz.

white-young-european-female-with-lifted-hand-use-antiperspirant-avoid-stink-bad-smelling-clean-seamless-white-bra-studio-high-quality-photo-image-beige-background-633478-506.webp

TER KOKUSUNDAN KURTULACAKSINIZ

Ter kokusundan müzdarip olanlara, istenmeyen yan etkiler olmadan kötü kokuyu nötr hale getirebilen yüzde 100 doğal olan bu uygulama hayatınızı daha konforlu hale getirerek, kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak.

Karbonat ve limon suyu ter bölgesinin Ph derecesini yükselterek, bakterilere karşı amansız bir savaş açar ve bakterileri ter yapan bölgelerden uzaklaştırır. Bu karışım ile ayrıca koltuk altı kararmalarınızın da önüne geçmeniz mümkün.

man-sweat-smelling-his-armpit-standing-white-t-shirt-grimacing-from-stinky-clothes-1258-41065.webp