Tiktok fenomeni Dilan Koç, gözyaşları içinde yardım istedi: "Ölmek istemiyorum!"

Sosyal medyada milyonlara ulaşan ve Tiktok hesabıyla tanınmış olan Dilan Koç, iki gündür tehdit aldığını gözyaşları içinde açıkladı.

Sosyal medyada milyonlara ulaşan ve Tiktok hesabıyla tanınmış olan Dilan Koç, iki gündür tehdit aldığını gözyaşları içinde açıkladı. 

 

de.jpg

 

Büyükçekmece Adliyesi önünde bir araçta gözyaşları içinde yardım talep etmek amacıyla çektiği videoda takipçilerine seslendi. Çektiği videoda milyonlara seslenen Koç kan donduran itiraflarda bulundu.

 

"ÖLMEK İSTEMİYORUM!"

 

Koç, videoda zaman geçtikçe artmaya devam eden kadın cinayetlerini göz önünde bulundurarak cinayete kurban giden kadınlardan biri olmak istemediğini "Ben diğer kadınlar gibi ölmek istemiyorum. Öldükten sonra sesimin duyurulmasının bir anlamı yok." şeklinde belirtti.

 


Bir otomobil içinde çektiği videoda Dilan Koç, sesini şu sözlerle duyurmaya çalıştı:

"Arkadaşlar merhaba. Şu an Büyükçekmece Adliyesi'nin önündeyim. İki gündür tehdit görüyorum. Bütün Alanç ailesi beni arayıp tehdit ediyor. Sidar Alanç, Ayşe Alanç "seni öldürüp, parçalarını bölüp, tecavüz edip ormana atacağız" diyorlar. Daha birçok kelime kullanıyorlar. "senin baban yok!" evet arkadaşlar benim babam yok öldü. Bana sahip çıkamaz doğru ama siz bana baba olun siz bana aile olun siz bana kardeş olun! Siz benim sesimi duyurun! Ben ölmek istemiyorum. Ben diğer kadınlar gibi ölmek istemiyorum. Ben öldükten sonra benim sesimi duyurmanıza gerek yok. Bana şu anda yardımcı olun. Biz Siirtliyiz sen bize hiçbir şey yapamazsın diyor bu insanlar... Ben hiçbir şey diyemiyorum... Siz bana yardım edin!"