Zerrin Kara, Çatlak ve Selülit Tedavisinden Bahsetti

Zerrin Kara, Çatlak ve Selülit Tedavisinden Bahsetti

Kadın ve erkeklerin talep ettiği çatlak ve selülit tedavisiyle ilgili açıklamalarda bulunan Zerrin Kara Estetik ve Likya Estetik ve Saç Ekim Kurucusu Zerrin Kara, “Çatlak ve selülitlerin meydana gelmesinde pek çok neden etken olarak karşımıza çıkıyor.

Hızlı kilo verme, çatlak oluşumlarının nedenleri arasında bulunuyor. Çatlak ve selülitlerin istenmeyen bir görünüme neden olması, bu sorunla baş başa kalan bireylerin çeşitli tedavi yöntemlerinden yararlanmasını zorunlu hale getiriyor. Çatlak ve selülitte tedavinin kişiye özgü bir şekilde uygulandığını söylemek mümkün.” ifadelerinde bulundu. 


“Çatlak ve Selülitlerin Pek Çok Nedeni Bulunuyor”


Vücut çatlakları ve selülitlerin nedenleri hakkında açıklamada bulunan Zerrin Kara, açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Bilindiği üzere cilt aşırı derecede basınçla karşılaştığında yıpranır ve bu durum, cildin yapısının bozulmasına neden olur. Bu durum, vücutta çatlakların oluşmasına sebebiyet verdiği için vücutta istenmeyen bir görüntü oluşuyor. Selülit de özellikle kadınların karşılaştığı sorunlardan bir tanesi. Deri altında yağ hücrelerinin dolaşımında bozulmalar meydana geldiğinde ciltte girintili çıkıntılı bir görüntü oluşuyor. Bu durum selülit olarak tanımlanıyor. İlk olarak portakal görünümünün ortaya çıktığını belirtebiliriz. Selülitin de aşamaları bulunduğu için ileri aşamalarda vücutta istenmeyen görüntülerin arttığını söylemek mümkün. Selülit ve çatlak için çeşitli tedavi yöntemleri bulunduğu için vücuttaki istenmeyen görüntülerden kurtulmanın mümkün olduğunu söyleyebilirim.” 


“Çatlak ve Selülit Tedavisi, Kişiye Özgü Tedavi Yöntemleridir”


Çatlak ve selülit tedavisinde, uzman hekimlerin uyguladığı tedavi yöntemlerinin bir hayli önemli olduğunun altını çizen Zerrin Kara, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: “Çatlak ve selülit tedavisi, kişiye özgü tedavi yöntemleri olarak tanımlanabilir. Biz de merkezimizde çatlak ve selülit tedavileri gerçekleştiriyoruz. Öncelikle amacımız çatlak oluşumunu engellemektir. Fakat ilerleyen çatlak durumlarında, doğrudan çatlağa yönelik tedavi zorunlu hale gelmektedir. Bu kapsamda; PRP, mezoterapi, plazma enerjisi gibi tedavi yöntemlerini tercih ettiğimizi söyleyebilirim. Bunun yanı sıra çatlak ve selülit tedavisinde, çatlak oluşumunun durumuna göre farklı seanslar uygulanabildiğini ifade etmek de olanaklı. Temel hedefimiz, yenilikçi teknikleri kullanarak çatlak ve selülit tedavisinde yüksek başarı oranı elde etmek. Bunun için çok titiz bir çalışma gerçekleştirerek hastaların çatlak ve selülit konusunda taleplerini karşılamaya çalışmaktayız.”