ONLAR VE BİZLER

Ensar vakfında çocuklar taciz edildi.
Bakan; bir kereden bir şey olmaz” dedi.
Bir diğer bakan, tacizler konusunda “küçüğün rızası var” sözleriyle sahne aldı.
Kim mi bu bakan?
Kim olacak
Bekir Bozdağ!..
Tarih; 05.07.2020
Yargıtay, Bursa'da bir çalışanının kalçasını elleyerek cinsel tacizde bulunan bir kamu kurumu müdürü için "Babacan tavır"da bulundu dedi.
Vallahi dedi.
Bakın müdür ne yapmıştı?
Olay Bursa'da gerçekleşmiş, bir kamu kurumu müdürü, kadın çalışanın kalçasını elleyerek "Maşallah, çok güzelsin, fıstık gibisin" demişti.
Skandal olay davalık olurken, mahkeme müdüre "cinsel saldırı" suçundan ceza verdi. Karara itiraz eden müdür olayı Yargıtay'a taşıdı. Yargıtay ise müdürün "babacan tavır"da bulunduğunu belirterek söz konusu kararı bozdu.
Söz konusu kararın tanık beyanlarından yola çıkarak verildiğini açıklayan Yargıtay, "Sanığın birlikte çalıştığı mağdurenin vücuduna dokunması şeklindeki eyleminin cinsel amaçla gerçekleştirildiği hususunun şüphede kaldığı..." ifadelerine yer verildi.
Bakırköy Asliye Ceza Mahkemesi’nde geçtiğimiz yıl görülen bir hırsızlık davasında tanık olan 25 yaşındaki Aslı K, duruşma hakimi Y.E’nin makam odasında kendisini taciz ettiğini öne sürerek şikayetçi oldu.
Taciz iddiası ile ilgili HSYK tarafından başlatılan soruşturmada ifade veren Aslı K, hırsızlıkla suçlanan eski sevgilisi N.S. ile ilgili ifade vermek için duruşmaya geldiğini ve hakim Y.E’nin sistemlerde sorun olduğunu söylerek kimliğine el koyduğunu ve ertesi gün gelip almasını istediğini anlattı.
Kimliğini almak için hakimin makam odasına gittiğinde Y.E’nin dosyaya bakmak için kendisini yanına çağırdığını öne süren Aslı K, hakimin kendisini yanağından öptüğünü söyleyerek “Kadife gibi tenin var çok tatlısın, ben çok beğendim, seni dudağından bir kez öpebilir miyim?” dediğini iddia etti.
Hakim Y.E, suçlamayı reddetse de tanık olarak dinlenen duruşma savcısı, 3 yıldır birlikte çalıştığı hakimin ilk defa bir kimliğe el koyduğunu gördüğünü söyleyince hakim hakkında iddianame hazırlandı.
İstifa eden, cezalandırılan oldu mu?
Ne gezer…
İki hakim 'rızası var, bağırmadı' dedi, karakolda tecavüzle suçlanan komiser beraat etti
İstanbul’da bir gece kulübünde gözaltına alınan 26 yaşındaki Rus kadın Patımat A. ‘ya karakolda tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan komiser yardımcısı N.K. beraat etti.
Nasıl mı?
2 kadın üye hakim kararında “rızası vardı, direnmedi, bağırıp çağırmadı” dedi.
Gariban kadın karakoldaki tecavüze nasıl bağıracaktı?
Bizde her gün böyle onlarca olay olur ve üzeri hemen örtülür, dava açılmak zorunda kalınırsa da “Gizlilik” kararı alınır.
Ya batı da?
Bakın; Hollanda hükümeti çocuk yardımı konusunda haksızlık yaptıkları gerekçesiyle istifa etti.
“Kandırıldık” demediler…
“Bir kereden bir şey olmaz” demediler..
“Rızaları vardı” hiç demediler…
Ya ne yaptılar?
Öyle dümdüz istifa ettiler.
Vizyonsuz ve misyonsuz kâfirler (!)

Önceki ve Sonraki Yazılar