Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Çeyrek finaller

URUGUAY-FRANSA eşleşmesinde herkes Uruguay yenilmez diye düşünüyor ve 1- 0 açık oynuyor. Cavani sakatlanmıştı ve şu an gözüken maça ilk 11’de başlamayacak. Suarez idmanda bir darbe sakatlığı yaşamış ama 11’de çıkacakmış. 

Uruguay’daki bu mühim bilinmezlikler yetmezmiş gibi Fransa’da Matuidi’nin kart cezası nedeniyle oynayacak üçüncü orta saha belirsiz. Kante, Pogba ve Matuidi gibi üç defans yanı ağır basan isim kullanan Deschamps’ın Osman Dembele’yi ekleyerek hücum hamlesi yapacağını düşünüyor haber siteleri. Ama ben Tolisso hamlesi bekliyorum ondan.

Netice o ki belirsizlikler beni 1 ve 0 ihtimalinden uzaklaştırdı. Ya berabere ya da tek farklı Fransa galibiyeti garanti tercihtir. 0/0 ve 0/2 tercihi de olmaz mı diyeceksiniz amma velakin ben maçta 2/0 durumu da olabilir diyorum Cavani’siz başlangıç durumunda. Nasıl ki Salah’sız Liverpool normal oyununu oynayamadı oyuncuların psikolojisi nedeniyle; aynı saçmalığı Uruguay yaşayabilir.

Brezilya-Belçika maçında 1 ve karşılıklı gol seçeneklerine yakınım. Martinez’in uygulattığı 3-4-3’e şaştım kaldım. Önlibero yok, De Bruyne geride, bloklar arası mesafe çok. Fellaini ve Chadli hamleleri gecikirse Brezilya rahat alır.

Madem maçların tümüne tek maç seçeneği açılmış; her maçtan bir saat önce 11’ler belli oluyor, o vakit değerlendirme yapıp oynayınız. Ben dörtlü yapacağım yarınki İsveç-İngiltere ve Rusya-Hırvatistan maçları ne olur derseniz; büyük bir aksilik olmazsa ikisinin de ilk yarısı berabere biter. Ve aslında iki maç da 0/2 adayıdır...

Önceki ve Sonraki Yazılar