Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Futbolda neler oluyor?

* Derbi sabahı yayımlanan yazımda Deniz Türüç konusunda ne denli haklı olduğum ortaya çıktı. 11'de çıkarsa GS kazanır, çıkmazsa berabere dedim ve öyle oldu lakin ikinci yarı hiç oyuna alınmasa Fenerbahçe maçı rahat kazanacaktı. Dünya derbisi dediğimiz derbiyi GS'ın yabancıları hiç sallamadı, akılları PSG maçında idi.

* Hücum üçlüsü olmayan PSG karşısında 0-1 yenilgiye sevindi GS'liler. Beşiktaş beklendiği üzere beşli defans oynayan Wolves karşısında kaybetti. Başakşehir ve Trabzonspor yenemedi. Ülke puanında yine birilerine geçildik... Karizma ölçütü ile getirilen yerli ve milli hocalara karşı uyanış ne zaman olacak? Takım değeri olarak yarımız, maaş olarak onda birimiz takımlar karşısında ara sıra galip gelmek yetmiyor; bir gün görülecek gerçekler...

* Dün Fenerbahçe, Antalyaspor'u geçebildi ise pazar günü Beşiktaş'ın Alanyaspor'u yenmesini bekleyecek. Burak Yılmaz'ı bu maça saklayan Abdullah Avcı yarın namağlup lideri yenemezse, onun da istifası bekleniyor. Kor gibi maç, kaçırmayın!

* Daha önce cesareti nedeniyle adına yazı yazdığım Atilla Türker, hakem camiasına yakın bir isim. Suat Arslanboğa'nın hakemliğinin çok önce bitirilmesi gerektiğini, yıllar önce Mehmet Topal'ın formasını istediğini gerekçe göstererek ileri sürüyor. Eğer bu haklı bir sebepse ailesini maçtan sonra Fatih Terim ile tanıştıran Ümit Öztürk nasıl maç alıyor? Son iki sezonun cimbom adına en büyük kahramanı Ümit Öztürk! Bakalım bu sezon ne yapacak?!

* Geçmişte yazılarımda bahsettiğim iki oyuncunun haftası idi... Berkan Emir'in attığı golü izlediniz mi? Gnabry demişim; Tottenham deplasmanında dört gol, bir asist! Yeni Ribery deniyor ona artık...

Önceki ve Sonraki Yazılar