Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

İkra and win!

Geçen hafta başlığa da taşıyarak aktardığım maç yorumları haklı çıktı. Banko kuponumuz tuttu, sistem kuponumuz iki sürprize rağ- men kendi tutarını karşıladı. Hemen bu haftanın maçlarına geçeyim:

108 Gençlerbirliği – Adanaspor (1H, 2.20): Adanaspor matematiksel düşmeyi garantilemeden önce 10 yabancı oynatmak zorunda kalan Eyüp Arın Hoca, artık yirmi kişilik kadrodan gençleri deneyecek. Gençler’in galibiyeti garanti ama oran düştükçe düşüyor. Handikaplı 1 oynanır.

101 Antalyaspor – Başakşehir (VAR, 1,40): Tam kadro Antalya ile Beşiktaş’ı tarumar eden Başakşehir’in maçında karşılıklı gol kesin, sistemde tek farklı galibiyetleri denenmelidir.

122 Galatasaray – Kasımpaşa (ÜST, 1.40) : Kadroya göre dizilim seçen Tudor GS’ı, Bruma önderliğinde bolca hücum aksiyonu üretiyor. Paşa’da Adem Büyük ve belki Tunay dönecek. Maçın üst olması kesin gibi

155 Akhisar – Gaziantep (VAR, 1,60) : Bülent Uygun muhakkak yeneceğiz diyor, Antep son şansı olan maçta skor üretecektir. Ligin en ballı takımı Akhisar, defansçı hocalar seçse de elinde iyi hücumcular var: Olcan Adın, Vaz Te, Cikalleshi ve hatta yedekten gelen Muğdat.

107 Man City – Crystal Palace (VAR, 1.55): Guardiola’nın bu oyuncu kadrosuyla atmalı yemeli maçlar oynamaktan başka çaresi yok. Palace’da Zaha ve Benteke süper yetenekler ve maç seçerler. Seçtikleri maç bu!

124 Swansea – Everton (1 ve 0 açık) : Swansea düşme hattında. Ne yapıp edip bu maçtan en az 1 puan almalılar. Sigurdsson ve Llorente ikilisine Lukaku yanıt verse bile 1-1 biter.

156 Karabük – Osmanlı (0) : İlk yarı sıfırcı Hamza Hamzaoğlu’nu hoca yapan Osmanlıspor’un geçen haftaki Konya maçı aşırı sıkıcı idi. Bu maçta Traore’sine kavuşacak olan Karabük gol atar. Aminu – Ndiaye ikilisi de yanıt verir. Asrın en 1-1 bitesi maçı, banko beraberlik. (Karabük’te canavar orta saha Poko kart cezalısı olmasa 1-1 skor bahsi banko kupona konurdu ama şimdi Hamza’ya rağmen 1-2 bitme şansı belirdi maçın.)

147 Arsenal – Man United (1, 1.80) : Wenger’in büyük maç vedası. Mesut Özil ile kavgalı ama neticede hep birlikte bu maçı almak isteyeceklerdir. Düşman olduğu Mourinho normalde bu maçtan en az beraberlik almak ister, takıma stoper doldurur ama bu defa hem stoperleri sakat hem de çok önemli Avrupa Ligi yarı finalinin ortasına denk düşüyor maç.

134 Alaves – Ath Bilbao (VAR, 1.70) : İspanya’da bilinen takımlar dışında iki iyi takım var; biri Eibar biri Alaves. Bilbao’nun alması gereken maçta gol atacaklardır

119 A. Madrid – Eibar (2H, 3.55) : Şampiyonlar Ligi yarı final ilk ayağında Real’e 3-0 yenilen Atletico Madrid, bu lig maçından dört gün sonra mucize yaratmaya çalışacak. Dediğim gibi Eibar iyi takım, kolay pes etmezler rotasyonlu Madrid’e…

150 Beşiktaş – Fenerbahçe (1, 1.85) : Sağbekte Ozan, ortada Nöştader oynarken Beşiktaş kendi sahasında bu maçı almalıdır artık. Fenerbahçe’nin büyük maçlardaki şansı da sona erer.

Önceki ve Sonraki Yazılar