Osman Koray Kapan

Osman Koray Kapan

Süper Lig'in değeri

Yarısı düşük kurdan 500 milyon dolar yıllık ücretle Katarlılar’a ihale edilen Süper Lig yayınlanacak mı endişesi sürüyor zira Beinsports yatırmamış parayı.

Onlar pes ederse mevcut bedelin yarısına bile veremeyecek ya da vermeyecek yeni talip... Bu gerçeği de herkes biliyor. Yarı bedele düşmeyi onurları kaldırmazsa TRT verir parayı diyenlere sormak lazım; zaten düşük faizli kredilerle Aziz tipi yöneticilerin onur tatmini için yeterince tazminat ödenmedi mi? Menajer soygunları, komisyonculuktan beslenme dönemi bitmesin mi? 

Genç yıldız satıp 33’lük adama 7 milyon euro verme peşindeki zihniyet sürerken kulüplere zırnık verilmemelidir. Denetim artmalıdır...

 ***

Ligimizi gömdük gömmesine lâkin özlüyoruz da. Beşiktaş 'dinleneceğim' diyorken; Fenerbahçe ya da Trabzonspor ve hatta Okan Buruk’lu Başakşehir bir destan yazıp Fatih Terim, Ümit Öztürk gibi bir koalisyonun yani cimbomun elinden şampiyonluk kapabilecek mi? Ya da Fatih Terim “çok belli ettik, bir sene ara verip gaz alalım, basınç azalsın” şeklinde insaf eder mi?

Özellikle son iki senede kör göze parmak işler ve ağlar var ama görüp de basınç uygulayan yok. Hakemler herkesin aleyhine ve lehine hata yapıyor cümlesine kanmayın artık. Adil bir lig için çaba gösterin, müdahale edin sayın yöneticiler..!

Önceki ve Sonraki Yazılar