FENERBAHÇE, BU AKP VARKEN ASLA...

Suçu çok büyük Fenerbahçe’nin…

Fethullahçılar futbol kulüplerini ele geçirirken orası direniyordu.

Sonra FETÖ’nün baş savcısı Zekeriya Öz harekete geçti.

Oraya da kumpası kurdu….

Tıpkı Ergenekon gibi, tıpkı Balyoz gibi…

Fenerbahçe’yi Trabzonspor ile karşı karşıya getiren bir tuzaktı bu…

3 Temmuz 2011’de polisleriyle, savcılarıyla, yandaş medyalarıyla saldırıya geçtiler ama sert kayaya çarptılar.

Fenerbahçeliler kenetlenip direndiler.

FETÖ’yü devlete ekleyen AKP yönetimi buna çık kızdı.

Çünkü Fener’in direnişi, Ergenekon’un, Balyoz’un, askeri casusluk davalarının, Cumhuriyet’in, ODA TV’nin, Aydınlık’ın basılmalarının AKP ile FETÖ’nün bir iş birliği olduğunu ortaya koyuyordu.

DAMAT NEYİN TÜEMSİLCİSİ?

Bu tavrıyla Fenerbahçe, iktidarın gerici Türkiye kurma planlarına çomak sokmuştur.

AKP kurmayları da bu yüzden Fenerbahçe’ye düşmandır.

Bu düşmanlık Şike Kumpası ile açığa çıkmıştır.

Aradan yıllar geçtikten sonra yargımız, FB’ye karşı başlatılan 3 Temmuz 2011’deki operasyonun bir FETÖ operasyonu olduğunu tespit etmiştir.

Ama bu süreçte bile gördük ki yargıya yukarılardan baskılar yapılmış, açık bir FETÖ operasyonu olan Şika Davası’nın karara bağlanması bile yıllarca uzatılmıştır.

Çünkü FB’den bu zihniyet intikam almak derdindedir.

AKP Lideri Tayyip Erdoğan bütün bu süreci gözleyen, bilen bir insandır.

Bakarsan Fenerbahçeli’dir.

Ama soruyorum: Başka kulüplere yüzlerce milyon liralık stadlar yapan Erdoğan, FB için bir çivi bile çakmış mıdır?

Yapmamıştır, yapmaz da…

Fenerbahçe seyircisinin cumartesi günü stadda yaptığı haklı protesto, “Damat”tan çok aslında Erdoğan’a yöneliktir. Herkes biliyor ki Damat Albayrak maliyenin başındadır ama kayınbabasının işaretine göre işlem yapmaktadır.

TRABZONSPOR HASIM DEĞİL

AKP-FETÖ güçleri, Fenerbahçe ile mücadele için Trabzonspor’u rakip olarak bilinçli biçimde öne çıkartmıştır. Çünkü aktif Fener taraftarının karşısına öyle aktif bir taraftar kitlesinin çıkartılması ve ikisinin çarpıştırılması gerekiyordu. Mağdur gösterilen bir Trabzon üstünden futbol kamuoyu ikiye bölünecek, AKP de güya mağdurun yanında yer alarak tabanını genişletecekti.

İkinci olarak, Fenerbahçe kötü gösterilecek, karşısına Galatasaray taraftarı ve kulübü de çıkartılacaktı. Şike Kumpası’nda dönemin Galatasaray Başkanı olan Ünal Aysal böyle kullanıldı. Onun, Fenerbahçe’nin kümeden düşürülmesi anlamına gelen açıklamaları FETÖ’nün ve iktidarın (AKP) isteğine uygundu. Bay Uysal, taraftarları kışkırtarak UEFA’ya telgraflar yağdırtmadı mı?

Neyse ki bugün Galatasaray taraftarlarının önemli kısmı bu işin bir tuzak olduğunu anlamıştır.

TFF AYNI YOLDA

Fenerbahçe’ye Şike Kumpası kurmak için önce Türkiye Futbol Federasyonu’nun başına bir Fenerbahçeliyi geçirdiler: Mehmet Ali Aydınlar... FB’yi kesecek baltanın sapı FB’li olursa kamuoyu bunu normal ve haklı bulacaktı. Bay Aydınlar, şampiyon Fenerbahçe’nin Şampiyon Kulüpler mücadelesine katılmasını engelleyerek takıma 40 milyon Avro zarar verdi. Ve bu arada, “Fenerbahçe aklanırsa o 40 milyonu ben vereceğim!” dedi. Buradan hatırlatıyorum: Hadi Bay Aydınlar, tut sözünü… Çünkü 5 Temmuz kumpasının bütün elemanları ya kaçtılar ya yüksek cezalarla yargılanıyorlar. Fenerbahçeliler de aklandılar. Haydi, tut sözünü, tut!

Bugün de TFF Başkanlığında başka bir Fenerbahçeli (!) var: AKP’nin en çok sevdiği 5 müteahhitten birisi olan Nihat Özdemir… Kendisi, herkes biliyor ki Tayyip Erdoğan’ın işaretiyle TFF başkanlığına getirildi.

O da görevini yapıyor: Fenerbahçe’yi onun hakemleri tütün kıyar gibi kıyıyorlar. Fenerbahçeli futbolcunun hareketine penaltı çalan hakem; aynı hareketi karşı takım oyuncusu yapınca görmezden geliyor. Hem de iki kez.

Sebebi belli: Fenerbahçe’ye karşı şike sürüyor. FETÖ eliyle yapılamayanı AKP şimdi TFF eliyle yapıyor.

AKP’nin elindeki a Spor Kanalı dünün FETÖ alkışçılarını modaretör ve yorumcu olarak çalıştırıyor; onlar da her fırsatta Fenerbahçe’yi haksız çıkarmaya çalışıyorlar.

Sözün özü: Fenerbahçe ağzıyla kuş tutsa şampiyon olamayacaktır. Çünkü yüksek irade bu Fenerbahçe’yi FETÖ’yü yenilgiye uğrattığı için sevmiyor. Sayın Ali Koç, Sayın Erdoğan’la arayı düzeltmek için ne yaparsa yapsın işe yaramayacaktır.

Kumpas sürüyor, FETÖ sürüyor…

Ne diyor Saadet Partisi Lideri Temel Karamollaoğlu: “FETÖ’nün siyasi ayağı, Ak Parti’nin kendisidir.”

Önceki ve Sonraki Yazılar