PKK ile değil Atatürk’le savaş

Bizim iyi niyetli, temiz duygulu vatansever kardeşlerimiz bu AKP yönetiminin PKK terörü ile mücadele ettiğini sanıyor.

Buradan onlara, PKK’lı teröristleri Habur’dan içeri alan ve bunların ayağına seyyar mahkeme gönderip militanları meşrulaştıran Başbakan Erdoğan’ı hatırlatmıyorum

Buradan, yine, askerin elini kolunu “açılım” adına bağlayıp PKK’ya operasyon yapılmasını yasaklayan AKP’yi de hatırlatmıyorum.

Buradan yine Diyarbakır’dan Şırnak’a kadar Güneydoğu topraklarımızda PKK’lılar hendek kazarken, bu teröristleri görmezden gelen AKP’yi de hatırlatmıyorum.

Yine Oslo’da PKK temsilcileriyle görüşmeler yaptırıp “Güneydoğu’da hangi yöneticiler sizi rahatsız ediyorsa söyleyin gereğini yaparız!” dedirten AKP’yi de anımsatmıyorum.

MİLLİ EĞİTİM’LE BAŞLADILAR
Bugünlerde AKP, PKK’ya karşı savaş yürütüyormuş havalarında… Ama bunun altına gizledikleri daha derin bir savaş var: AKP’nin Atatürk’le savaşı…

Başta Fethullahçılar olmak üzere bütün tarikatçılar Atatürk’e ölümüne düşmandır. Işıkçılar, Süleymancılar, Menzilciler ve AKP’yi doğuran Mehmet Zahit Kotku tekkelerinin tümü, tek vazife olarak Atatürk’ü karalamayı yürütmektedirler.

Bunlara da bu görev, Batılı sömürgeciler tarafından verilmiştir.

İşte bu kanadın siyasal örgütlenmesi olarak AKP kurulmuş ve ülkenin başına oturtulmuştur. Ve bu kadro hem siyasal olarak hem kültürel olarak Atatürk’le savaşı birinci görev bilmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı yıllardan beri okullardaki Atatürk’ün ağırlığını silecek hamleler yürütmektedir. Ders konuları buna göre değiştirilmekte, Atatürk’ün etkisi azaltılmakta ve onun devrimleri de karalanmaktadır.

Tarikatlar buna göre yeniden yapılandırılmış, Atatürk düşmanları TV’lerde parlatılmış, gazetelerde bunlara köşeler verilmiş; tümü de AKP bağlantılı holdingler eliyle beslenmiş paraya pula, mala boğulmuşlardır.

Bakanlıklar, Atatürk’ü yok sayacak biçimde yeniden örgütlendirilmiştir. Ordumuz, Atatürk’ü devre dışı bırakacak biçimde yapılandırılma sürecindedir. Jandarma, AKP’nin elindeki İçişleri Bakanlığı’na bağlandı. Sonuç: Jandarma Genel Komutanlığı bahçesindeki Atatürk büstü kaldırıldı.

Jandarma’nın ebedi komutanının heykelini o noktadan kaldırmak; Atatürk’e açılan savaşın en açık göstergesidir. Buna yönelik tepkiyi de “Düzenleme yapılınca yeniden koyacağız!” diye geçiştiriyorlar.

AKP’Lİ BELEDİYELER SAVAŞTA
Atatürk’ün toplum üstündeki ağırlığını kırmak için ayrıca devreye AKP’nin elindeki belediyeler sokulmuş; şehirlerdeki Atatürk heykellerini kaldırmaya başlamışlardır.

Örneğin AKP’li Sındırgı Belediye Başkanı bunu yaparak Atatürk heykelini depoya attırmıştır.

AKP’li Güngören Belediye Başkanı da böyle yapmış, Atatürk heykelini kaldırıp depoya kaldırtmıştır.

Adana-Yüreğir’in AKP’li belediye başkanı da Atatürk heykelini çöpe attırmıştır.

İstanbul Bağcılar’daki Atatürk heykelini kaldırtan bu AKP’nin belediye başkanıdır.

Esenyurt’ta bulunan cumhuriyet kompozisyonlu Atatürk heykelini kaldırtan AKP’li belediye başkanı Necmi Kadıoğlu oldu.

Özellikle de çok milliyetçi gözüken Karadeniz’deki AKP’li belediyeler Atatürk büstüne savaşta geri kalmadılar. Rize’nin AKP’li belediye başkanı da büyük meydandaki Atatürk büstünü, yerin çay bardağı heykeli koymak için söktürdü. Rize’nin İkizdere İlçesi’ndeki kaymakamlık binası önündeki Atatürk büstü de kaldırıldı. Bina yenilendi ama o büst yerine konulmadı.

AKP’nin elindeki kamu kurum ve kuruluşlarının web sitelerinden Atatürk resimleri teker teker kaldırıldı. Öyle ki Atatürk’le savaşın bu cephesine üniversite rektörleri de katıldı. Düşünün ki Atatürk’ün unvanını taşıyan Gazi Üniversitesi rektörü bunu yaptı.

Aynı rezaleti Elazığ Fırat Üniversitesi’nde de görmüştük. Trakya Üniversitesi rektörü de bunu yapmıştı. Bu rektörlere oralarda görev verenler kimler? AKP’li cumhurbaşkanları…

Bu düşmanlık öyle ileri götürüldü ki spor sahalarındaki Atatürk adlarının kaldırılması için buralar yıkılıp yeniden yapıldı ve Atatürk isimleri kaldırıldı. Atatürk adını taşıyan Eskişehir Stadyumu, Ermenek Stadyumu gibi… Aynı operasyon Atatürk Havalimanı’nda görüldü. Dünyanın en önemli 5. Havaalanı olan burası battal edildi.

PARTİ ÖRGÜTLERİ DE…
AKP Pendik İlçe Yönetimi, Muharrem İnce’ye karşı Facebook’ta yayınladığı mesajda, “Bu güzel ülkem ikinci bir Selanikli vakası kaldıramaz!” diyerek AKP’lilerin damarlarında akan Atatürk düşmanlığını en açık biçimde dışa vurdu.

AKP Bolu Belediye Meclis Üyesi Tahsin Akduman, sosyal medya hesabından Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelik şunları yazabildi: “İngiliz sömürgecilerin kurduğu 100 yıllık vesayet geçmişi artık geride kaldı.” Böylece AKP’nin, Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti’ne son vermek gibi bir işlevi olduğunu gösterdi.

AKP Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu, cumhuriyet devrini, Osmanlı döneminin reklam arası gibi gösterdi ve bu reklamın yani TC’nin bittiğini yazabildi. O da AKP’nin Türkiye Cumhuriyeti ile savaşıp ona son verdiğini itiraf etmişti.

İzmit Atatürkçü Düşünce Derneği’nin açıklamasından anlıyoruz ki Derince’nin AKP’li belediye başkanı Zeki Aygün, Atatürk adını taşıyan tanıtıcı TIR’ı şehrin meydanına sokmuyor…

Bu örnekler o kadar çok ki…

AKP bugün, İngiliz-Amerikan planı olan Kemalist Türkiye yerine din devleti kurma mücadelesini bütün gücüyle sürdürüyor. AKP lideri Tayyip Erdoğan’ın sık sık sözünü ettiği “dava” da bize göre budur.

Ama büyük Türk milleti, böyle emperyalist planları yırtıp atmasını bilen bir millettir. Bunun ilk işareti, son belediye seçimleri olmuştur.

Önceki ve Sonraki Yazılar