ZEKERİYA ÖZ NİYE GETİRİLMİYOR?

Yandaş basında evrile çevrile verilen o türlü haberlerden birisi de şuydu: Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Meksika imamı Osman Karaca, Milli İstihbarat Teşkilatı'nca (MİT) yurt dışında düzenlenen operasyonda 14 Ekim'de yakalandı, Türkiye’ye getirildi.

Osman Karaca ne yaptı, bilemem. Ama bütün Türkiye’nin ne yaptığını çok iyi bildiği bir başka büyük FETÖ’cü var: Kaçak Savcı Zekeriya Öz…

Zekeriya Öz, Fethullahçıların yargıdaki ağır makineli tüfeği idi. Arkasına dönemin başbakanı Tayyip Erdoğan’ı almış, CIA’nın Ankara’da kurduğu özel birimden gelen tuzak belgeleri kullanarak Ergenekon soruşturmasını başlatmıştı. Yetmemiş, Türk Ordusu’na karşı saldırıya geçmişti. Poyrazköy, İzmir askeri casusluk davaları, donanmayı çökertmeyi hedefleyen Gölcük komploları ve Balyoz tuzakları hep onun başının altından çıkmıştı. Üstüne üstlük Erdoğan’ı çok korkutup çok kızdıran 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasını da bu adam başlatmıştı.

Görüyorsunuz, milletin gözünü boyamak için taaa Meksikalarda bile FETÖ’cü avlayan bu AKP, Zekeriya Öz için kılını bile kıpırdatmıyor. Yani asıl suçluyu bırakıp ikinci üçüncü sınıf FETÖ’cülerle uğraşarak göz boyuyor.

Peki bu iktidar Zekeriya Öz’ü niye getirip de yargılatmıyor? Neden hiç değilse bu konuda bir çaba içinde değil?

Acaba Zekeriya Öz’ün elinde bir takım özel belgeler mi var? Bu belgeler ABD’de gündeme getirilmek istenilen “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mal varlığı soruşturması” ile ilgili olabilir mi?

BÜYÜK BAŞLARA DOKUNULMAZ

Şu işe bakar mısınız?

Nazlı Ilıcak, FETÖ’cü gösterilip ağır cezaya çarptırılıyor da onunla yol arkadaşı FETÖ operasyonlarının tamtamcılığını yapan, FETÖ bankasından (Bank Asya) kredi çekip lüks ev alan Nagehan Alçı el üstünde tutuluyor.

Şu işe bakar mısınız? CHP Milletvekili yazar Eren Erdem, hiçbir kanıt olmamasına karşın FETÖ’cü gösterilip hapis cezasına çarptırılıyor da FETÖ’nün polis Müdürü Ali Fuat Yılmazer ile Dink cinayeti üstüne planlar konuşan Rasim Ozan Kütahyalı elini kolunu sallayarak dolaşıyor.

Nazlı Ilıcak suçlanıyor da FETÖ operasyonlarına onun kadar arka çıkan Şamil Tayyar şimdi FETÖ avcısı havalarında nutuklar atıyor, hatta Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından sarayda ağırlanıyor.

İşadamı Akın İpek FETÖ’cülükten kırmızı bültenle aranıyor da onun örgüt televizyonunda yıllarca FETÖ kumpası Fenerbahçe’ye karşı şike operasyonunu destekleyen Erman Toroğlu, halen iktidarın emrindeki a-Spor’da konuşturuluyor.

TARİKATÇILARA DOKUNULMUYOR

FETÖ’nün Kozmik Oda operasyonunun baş aktörü Bülent Arınç el üstünde. Arınç’ın damadı Ekrem Yeter hakkında gizli tanık , "Özellikle 17-25 Aralık'tan sonra kendisiyle görüştüm. Cumhurbaşkanımız aleyhine çok sayıda ifadeleri olmuştu" diyor ama Ankara 19.Ağır Ceza Mahkemesi onu beraat ettiriyor.

Bir aralık TBMM Başkanlığı bile yapan Amerikancı tarikatçılardan İsmail Kahraman’ın damadı Sinan Yıldırım hakkında FETÖ’den soruşturma açılacağını öğrenince yurt dışına kaçıyor. Sahibi olduğu Central Hospital’a FETÖ soruşturması kapsamında el konuluyor ama bu hastanenin başına da TMSF tarafından, Kahraman’ın ağabeyinin damadı Yılmaz Şener getiriliyor.

FETÖ’cülerle sıkı ilişkeleri olduğu basına da yansıyan işadamı Fettah Tamince de soruşturmadan çekilip alınıyor. CHP’nin bu konudaki bir yığın itirazını AKP yönetimi de yargı da görmezden geliyor.

Ankara’yı parsel parsel FETÖ’ye veren Melih Gökçek, şimdi FETÖ’cü avcısı havalarında.

Kısacası zengin FETÖ’cüler, AKP’yi yönlendiren Halidi tarikatından gelme FETÖ’cü siyasetçiler paçalarını kurtardılar.

Bunların içinde güme giden tek isim de Nazlı Ilıcak oldu. O, AKP’ye çok çalışmasına karşın “yoz yobaz Halidiler” içinden gelmediği için ezilmesine AKP izin verdi. Şarap içen, türban takmayan Nazlı Ilıcak, tıpkı dekolte kızlarla program yapan Adnan Hoca gibi tarikatçı iktidarın gazabına uğradı.

Dikkat edin: Atatürk’e sövenler el üstünde, şeklen de olsa Atatürk’ten olumlu söz edenler hapishanelerde… AKP içinde yükselmenin ve mala-mülke ulaşmanın en emin yolu Atatürk düşmanı olmaktan geçiyor. Bu yıkıcı gerçeği de terörle mücadele ediyoruz diyerek gizlemeye çabalıyorlar.

CİVELEK!...

Amerikan-İngiliz yanlısı olmakla övünen ve Rum ordusu Türk ordusunu niye yenmedi diye üzülen bir Cehennemlik vardı. O şimdi Gayya Kuyusu’nda… Lakin geride bir benzerini bıraktı: Bu oğlan ikide bir Büyük Atatürk’e hakaret ediyor.

Acaba Ensar yurtlarında mı yetiştirildi? Belli ki başına küçükken bir şeyler gelmiş de o kompleksle kendisini böyle göstermeye çabalıyor.

Ali Kemal olmaya çabalayan bu türlü kuduz köpeklerin yeri çöplüktür.

Önceki ve Sonraki Yazılar