'ULUSLARARASI DÖNEK FEDERASYONU'

Kulaklarım ağır işitiyor. Bu nedenle TV'de "Uluslarası Dönek Federasyonu" lafını duyunca heyecanlanıverdim. 

Hani, "sağır duymaz uydurur" derler ya, ben de "hah.."dedim; "..aslan yürekli bir adam çıkmış; bizi 18 yıldır yöneten AKP'nin naturasını anlatıyor. Şunları söylüyor mesela:

"Şimdinin İçişleri Bakanı Süleyman Bey'in, bugün Tayyip Bey'e övgüler düzmesine bakmayın. O, zamanında, DP Genel Başkanı iken şunları söylemişti:

-"At üstünde durmasını bilmeyen Başbakan"

-"Paçalarından yolsuzluk akıyor"

-"Başbakan rantın babasını getirdi"

-"Kendisini Padişah olarak görüyor"

Ya da eski Has Parti Genel Başkanı Numan Bey'den alıntılar yapıyor:

-"Harun gibi geldi, Karun gibi gidiyor"

-"Kanal İstanbul için yapılacak kazıdan çıkan toprakla, İstanbul Boğazı'nın ortasına bir ada yapalım. O adaya da sayı Başbakan'a Devlet Başkanlığı sarayı yapalım"

TV'deki beyefendinin, MHP Genel Başkanı Devlet Bey'den de alıntı yapıyor olasılığı aklıma geldi:

-"Kandil'in tavizsiz havarisi; ermeni hısmı; Türklüğün yaşayan düşmanı"

-"Kendisine Cumhurbaşkanı diyen Erdoğan; behey densiz, behey kanun tanımaz, ahlak bilmez; namus ve şeref üzerine yemin ederken, namus ve şereften ne anlamaktadır! Şeref gibi derdi olmayanın, Türkiye'nin şerefini koruması beyhudedir"

TV'de bir yiğit adamın bunları hatırlattığını ve şimdi hepsinin nasıl Tayyip Bey'in "kuzuları" olarak ülkeyi yönettiklerini; bu haliyle AKP'nin bir "Uluslararası Dönek Federasyonu"statüsünde olduğunu söylediğini zannettim.

İçeri koşup kulaklarıma "işitme cihazını" taktım ve TV'nin karşısına geçtim. Bir de ne duyayım? TV'deki ses, "Uluslararası Döner Federasyonu" Başkanı bir zata aitmiş. O da bayatlayıp kararmış tavuk etlerinin çeşitli kimyasallarla nasıl ağartılıp "taze tavuk döner" diye tüketiciye yutturulduğunu; Atılması gerekli iç yağlarla karıştırılarak hazırlanan "et dönerlerin" nasıl insanlarımıza kakalandığını anlatıyormuş. Ben sağır biçare, kazı koz anlamışım.

             "Uluslararası Dönek Federasyonu"

             "Uluslararası Döner Federasyonu"

Ne örgütler var yahu!

Önceki ve Sonraki Yazılar