Kartal’da Atatürk’ü anma turnuvası

Kartal’da Atatürk’ü anma turnuvası

Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ve Briç Federasyonu işbirliğiyle Atatürk’ü Anma 10. Briç Turnuvası düzenlendi. Dereceye giren sporcular, kupa ve para ile ödüllendirildi

Kartal Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü ile Briç Federasyonu'nun birlikte organize ettiği Atatürk’ü Anma Briç Turnuvası, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı.Turnuvada  4 ayrı grup ve 75 masa halinde toplam 300 oyuncu katıldı. Kıyasıya mücadelede dereceye giren sporculardan birinciler 500 TL ve kupa, ikinciler 400 TL ve kupa, üçüncüler 250 TL ve kupa; Kadın, karışık, genç ve senyör kategorilerinin birincileri ise 250 TL ve kupalar ile ödüllendirildi.

Genel sıralamada 1.ler Ender Aksüyek,  Hüseyin Cesur; 2. ler Rahmi Özcelep, Yiğit Özcelep; 3. ler Habip Bayram, Rauf Temizel; Karışık’ta Yahya Küçükkılıç, Çiğdem Göçek; Senyör’de İhsan Oğuz, Ahmet Turan Özel; Genç’te Oğuzhankadıoğlu, Cemgiz Özgez; Kadın’da Şenol Sünget, Aylin Güventaş Denizci derece yaparak ödül ve kupalarını aldı.

Turnuvanın genel sıralamasında ilk 3’e giren takımlara ödüllerini ise Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları verdi.