Ali Poyrazoğlu ‘Filizler’ için sahnedeydi

Ali Poyrazoğlu ‘Filizler’ için sahnedeydi

Karşıyaka Belediyesi’nin bu yıl 2. kez düzenlediği Karşıyaka Tiyatro Günleri’nde, Asi Kuş oyunuyla usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu sahne aldı.

Gecenin gelirini Karşıyaka’nın Filizleri Projesi’ne bağışladı. Karşıyaka Tiyatro Günleri kapsamında 3 üniversite öğrencisine burs verilecek.

3 ÖĞRENCİYE BURS VERİLECEK

Karşıyaka Belediyesi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen ve 400 tiyatro sanatçısının sahne aldığı Karşıyaka Tiyatro Günleri’nde, önemli bir sosyal sorumluluk etkinliğine de imza atıldı. Dünya Tiyatrolar Günü’nde, Asi Kuş oyunu ile tiyatro severlerin karşısına çıkan usta sanatçı Ali Poyrazoğlu, oyunun gelirini Karşıyaka’nın Filizleri Projesi’ne bağışladı. Bu anlamlı bağış sayesinde, Karşıyaka Belediyesi’nin, ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine burs sağlamak için başlattığı proje kapsamında, 3 öğrenciye bir yıl boyunca burs sağlanacağı belirtildi.

'HERKESİ BEKLİYORUZ'

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Türkiye’nin en önemli sanatçılarından biri olan Ali Poyrazoğlu’nu bu anlamlı davranışı için kutluyorum. İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerimize burs sağlamak için herkesi sorumluluk almaya davet ediyorum” dedi. Poyrazoğlu ise “Bu güzel proje devam etmeli ve büyümeli. Tüm yurttaşların sahip çıkmasını bekliyoruz” diye konuştu. Karşıyaka Tiyatro Günleri, 8 Nisan’a kadar Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda devam edecek.