Kongrede "İnce" burukluğu

Kongrede "İnce" burukluğu

CHP Güzelbahçe İlçe Kongresi, Belediye Başkanı Mustafa İnce’nin silahlı saldırıya uğraması sonucu hastaneye kaldırılması sonucunda ‘buruk’ bir ortamda geçti.

Özgür TUĞRUL- Güzelbahçe'de tek listenin çıktığı kongrede, ilçe başkanlığına yeniden seçilen Kazım Çam ve yeni yönetim kurulu ilk ziyaretini 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye yaptı.

İlçe Başkanı Kazım Çam, başkan İnce’ye ziyarette şunları söyledi: “Başkanım, yokluğunuzda buruk bir kongre yaşadık. Parti meclis üyelerimizin, milletvekillerimizin, partililerimizin ve 143 delegeden 132’sinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz kongrede yeni yönetime seçilen arkadaşlarımız  Filiz Ayvalığoğlu, Çağlayan Bilgen, Serkan Bulut, Celal Eltutan, Sema Özbaş, Satı Özkan, Ender Özkılınç, Alican Şimşek, Murat Türkeli, Gökhan Uzuner, Ayla Üzümcü  ve Haydar Zenger ile birlikte sizi ziyarete geldik.

Size geçmiş olsun diyor, bu menfur saldırıyı yapanları şiddetle kınıyoruz. Hiçbir baskı ve saldırı bizi doğru bildiğimiz yoldan döndüremez. Güzelbahçe’de partimizin altı oklu bayrağını indirtmeyeceğiz, daha yükseklere çıkaracağız. Atatürk ilkelerine bağlı, cumhuriyetimizin yılmaz savunucuları olarak görevimizi kanımızın son damlasına kadar yapacağız.”

İnce: İlk kez bir kongreye katılamadım
Başkan İnce’de CHP İlçe Başkanı Kazım Çam ve yeni seçilen ilçe yöneticilerine teşekkür etti. İnce, “Kongrede olmayı çok istiyordum. Ancak doktorlar izin vermedi. İlk kez aranızda olamadım. İlk kez bir CHP kongresine katılamadım, çok üzgünüm” dedi.