Narlıdere CHP’den Ankara çıkarması

Narlıdere CHP’den Ankara çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve ilçe örgütü Ankara’ya giderek Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısına katıldı.

Özgür TUĞRUL / YURT

Özel bir otobüs ile dün gece yola çıkan Narlıdere Örgütü’nün ilk durağı Anıtkabir oldu. Anıtkabir’de Ata'nın huzuruna çıkan İzmir heyeti burada Narlıdere İlçe örgütünün çelengini bırakarak saygı duruşunda bulundu.

Heyetin ikinci durağı CHP Genel Merkezi oldu. Genel merkezde CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl İzmir heyetini ağırladı. Partililer buradan Grup toplantısına katılmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne geçti. CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit'in meclis restorantında ağırladığı heyet, CHP Genel Sekreteri Mehmet Akif Hamzaçebi ile görüşme fırsatı da buldu. CHP’nin olağan grup toplantısına katılan Narlıdere heyeti, burada Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

GENÇLİK KOLLARI İL YÖNETİMİ DE GRUP TOPLANTISINDA

CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan ve İl Gençlik Kolları üyeleri de Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz’ın davetiyle Ankara’ya giderek TBMM’de yapılan CHP Grup toplantısına katıldı. 

Kılıçdaroğlu’nun talimatlarını aldıklarını ifade eden İlçe Başkanı Şahin Fırat Egepostası’na yaptığı açıklamada, “Genel Başkan’ımızı uzun zamandır ziyaret etmek istiyorduk. Hayırlı olsun ve geçmiş olsun demek istedik. Anıtkabir’e gitmek için de erkenden Ankara’ya ulaştık. Programlarımızda İzmir Milletvekilimiz Ali Yiğit bize eşlik etti” dedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun özellikle kadın ve gençlik kollarına görev düştüğünü söylediğini ifade eden Başkan Fırat, “Güzel bir gezi oldu. Genel Başkanımızın talimatlarını aldık. Özellikle kadınlara görev düştüğünü alanda daha fazla olunması gerektiğini söyledi. İzmir’in dışında  çevre illerde de çalışmalar yapılması gerekliliğini vurguladı. Kurultayda da Ankarada olacağımız için tüzük konusunda görüşme yapmadık” ifadelerini kullandı.