Star yazarından skandal sözler: 'Kılıçdaroğlu intihar etsin!'

Star yazarından skandal sözler: 'Kılıçdaroğlu intihar etsin!'

Bugünkü köşesinde 'İntihar' et başlıklı yazı yazan Star yazarı Kekeç, Şair Cemal Süreya'nın dönemin Başbakanı Turgut Özal'a “birlikte intiharı” önermesini hatırlatarak, şu skandal cümleyi kurdu: ‘Ben de Kemal Kılıçdaroğlu’nu intihara davet ediyorum.’

Star yazarı Ahmet Kekeç, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu için çirkin sözler kullanarak, "Bir siyasetçi düşünün ki, girdiği bütün seçimleri kaybetmiş, hiçbir iddiasını kanıtlayamamış,  söylediği bir şeyi ertesi gün tekzip etmek zorunda kalmış, 'yalanlarıyla' hep suçüstü yakalanmış " dedi.

Şair Cemal Süreya'nın dönemin Başbakanı Turgut Özal'a “birlikte intiharı” önermesini hatırlatan Kekeç, “Ben de Kemal Kılıçdaroğlu’nu intihara davet ediyorum. Hayır, birlikte değil. Bu eylemi tek başına gerçekleştirmelidir. Örnek olmalıdır. Bu siyasetçi için, intihar dışında başka bir kurtuluş yolu bulamıyorum" diye yazdı.

Kekeç, ‘İntihar et’ başlıklı yazısında, “Bunu yaparsa bizi kendisinden mahrum bırakacaktır ama aynı zamanda insanlığın onurunu kurtaracaktır, insanlığımızdan utanmamayı sağlayacaktır!” sözlerini de kullandı.