İnanılmaz tesadüf! Yanlış mesaj çocuğun hayatını kurtardı...

İnanılmaz tesadüf! Yanlış mesaj çocuğun hayatını kurtardı...

ABD'de yaşayan Sydney isimli bir kadın, satın almak istediği elbiseyi beğenip beğenmediğini sormak için arkadaşına atacağı mesajı yanlışlıkla 6 çocuk babası Tony Wood'a gönderdi.

Tony Wood evde çocuklarıyla vakit geçirirken hiç tanımadığı Sydney'den mesaj aldı ve esprili bir dille mesajı yanıtladı. Ancak verdiği bu yanıtın çocuğunun hayatını değiştireceğinden habersizdi...

6 çocuk babası mesajı göz ardı etmek yerine komik bir dille yanıtladı. Tony, "Bu mesajın yanlış adrese gittiğini düşünüyorum. "Karım evde değil, bu yüzden onun fikrini alamadım ama elbisenle muhteşem göründüğünü düşünüyoruz. Kesinlikle bu elbiseyi tercih etmelisin" dedi. Tony daha sonra çocuklarının fotoğrafını Sydney'e yolladı.

İnanılmaz tesadüf! Yanlış mesaj çocuğun hayatını kurtardı...

Hikaye buradan sonra daha ilginç bir hal aldı. Sydney'in arkadaşı, yaşananları sosyal medyada paylaştı. Gönderi, 170.000'ten fazla retweet ve 700.000'den fazla beğeni topladı. Ancak fotoğrafta çocuklardan birinin eksik olduğu anlaşıldı.

Altıncı çocuk Kaizler'ın lösemi olduğu ve kemoterapi tedavisi için hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Çocukların annesi de bu nedenle evde değil, minik Kaizler'ın yanındaydı.

Bunun üzerine bir Twitter kullanıcısı, GoFundMe adlı bağış sitesine yaşananları aktardı ve Kaizler'ın tedavisi için kısa sürede 13 bin doların üzerinde bağış toplandı.

Yaşananlar karşısında duygularını gizleyemeyen aile, Sydney'e ve yardımda bulunan herkese teşekkür etti.