Gökçek familyası, İslamofobi, hırsızfobi...

Osman Gökçek, hani Melih Gökçek’in afacan oğlu var ya, işte o, geçen akşam çıkmış televizyona ‘İslamofobi’yi anlatıyor... Ne bileyim, belki bende bir tuhaflık vardır, böyle durumlarda ekrana doğru elimi uzatıp, “Anlat, anlat, mikrofona anlat!” demek geliyor içimden.

Yalnız onu bunu bırakın da, nasıl bir gen var bu ailede arkadaş! Hakikaten incelenmesi lazım. Bu Osman’ın TED Ankara Koleji’nden ‘mastır-erotik’ vesilelerle şutlandığı anlatılır, ayrıntısını bilemiyorum, günahı anlatanın boynuna. Yalnız trafikte sinirlendiği birilerine Japon kılıcıyla saldırıp bir de silahla havaya mermi sıktığı mahkeme kararıyla sabit. Şehir hayatına karşı bir fobisi var anlaşılan. Gelin görün ki, çıkıyor televizyona ‘İslamofobi’ işlerine giriyor. Konuları bilmesek, çocuğu alim ve halim ve de salim zannedeceğiz!

Hakikaten değişik insanlar bunlar.

Yüce Mevlam bu Gökçek familyasını alemlere ibret olsun diye mi yarattı, nasıl yaptı, ne’etti, artık orası ermişlerin, evliyaların bilebileceği bir iş...

***

Tabii şimdi bu familyadan bahsedince babakondaya kadar gideceğiz, el mahkum...

Bu Mercedes işi nasıl bir iştir mesela?

Malumunuz, CHP’li milletvekili Aykut Erdoğdu Ankara’ya otobüs alınırken, azıcık da cebe tıkılan rüşvet iddiasını dillendirdi, Melih Gökçek Twitter’dan anında, “İspat etmeyen şerefsizdir!” diye bağırıp çağırdı.

Ardından rüşvetin belgesi ortaya çıktı. Bildiğin, Mercedes kaynaklı rüşvet belgesi ortada dolaşıyor. Melih Gökçek ne yaptı peki? İnternetten kaldırım onarım işlerinin fotoğraflarını yollamaya başladı!

Kafasında ne kuruyor, ne yapmayı planlıyor, belli değil. Mercedes CEO’su Dieter Zetsche bir a4 kağıdın üzerine, “Melih’e borcum vardı, 1 milyon mark elden verdim” yazsın diye mi bekliyor mesela? Anlamadım gitti...

***

Vallahi bir taraftan da tüm iktidar taifesi iyi tutturdu şu ‘İslamofobi’ muhabbetini. Ağzını açtın mı mağduriyet dayıyorlar burnunun ucuna. Zannedersin Filistin’de yatıp Arakan’da uyanıyorlar. Bir mazlumlar, bir mazlumlar... Ankara’nın orta göbeğinde Japon kılıcıyla dolaşan Ninja Kaplumbağa Osman bile ‘İslamofobi’den bahsediyor.

Yahu birader, Paris katliamını yapanların tamamı Türkiye’yi sayfiye yerine çevirmiş. Gelip geçmişler Suriye’ye mis gibi. Sınırlar kevgir. TIR’lar seyir halinde. 2 bin küsur TIR dolusu silah ve mühimmat dökülmüş kelle kesen katillerin önüne.

Beri tarafta gazete kapılarına linç kıtaları dayanıyor. Cühela takımı alenen katliam çağrıları yapıyor. Ortalık sapık dolmuş, 6 yaşında kız çocuklarına sulanıyorlar.

Daha bu memlekette neyin fobisini konuşuyorsunuz?

***

Ha, bizde bir fobi var tabii. Hırsız fobisi var bizde...

Ne o? Gücünüze mi gitti?

Önceki ve Sonraki Yazılar