Yüzdeki istenmeyen tüylerden ve çene altı kıllarından kurtulma yoluymuş! Uzmanlar anlatmıyordu

Yüzdeki istenmeyen tüylerden ve çene altı kıllarından kurtulma yoluymuş! Uzmanlar anlatmıyordu

Şimdi sizlerle birlikte bu kürün, cilde zarar vermeden ve sağlığı olumsuz etkilemeden istenmeyen tüylerle mücadele etmede nasıl yardımcı olabileceğini inceleyeceğiz.

Yüz epilasyonu, birçok kadının karşılaştığı bir sorun olup, bu durum utanç verici bir konu olarak görülmemelidir. İstenmeyen tüylerle başa çıkmak isteyen milyonlarca kadın, çeşitli yöntemler arayarak bu sorunu çözmeye çalışmaktadır. Bugün sizlere, pek çok uzmanın paylaşmadığı bir tarifi tanıtacağız.


  Yüzdeki istenmeyen tüyler, birçok kişi için rahatsız edici bir sorun olabilir. Bazı kişiler pahalı kimyasal ürünleri tercih ederek bu sorunu çözmeye çalışırken, bu tür ürünlerin cilde zarar verdiği ve sağlığı olumsuz etkilediği bilinmektedir.

CNN Türk tarafından yayınlanan bir içerikte; yüzdeki istenmeyen tüylerden kurtaran formül paylaşıldı. Faydaları saymakla bitmeyen ceviz meğer güzellik konusunda da yardımcı oluyormuş. İhtiyacınız olan tek şey ilgili tarifteki kürü uygulamak. İşte sizleri istenmeyen tüylerinizden kurtaracak formül.

Tüy döken ceviz kürü için 3 malzemeye ihtiyacımız var. Bunlar ceviz kabuğu, su ve gazlı bez. Evet ihtiyacınız olan tüm malzemeler işte bu kadar basit! Şimdi geriye kaldı tarifi uygulamak. İşte tarifimiz

  • İlk olarak avucunuza sığacak kadar ceviz kabuğu alın.
  • Kullanacağınız cevizler normal ceviz olsun.
  • Ardından bu kabukları uygun bir kap içerisinde yakarak kül haline getirin. Bu işlemi yaparken yanıcı jöle tarzı kimyasal maddeler kullanmamaya özen gösterin.
  • Hazırlamış olduğunuz külleri bir su bardağı suya ekleyerek temiz bir ortamda 12 saat boyunca bekletiniz.
  • Daha sonra bu suyu gazlı bez yada pamuk yardımıyla tüylerden kurtulmak istediğiniz bölgeye sürün ve yarım saat boyunca bölgede bekletin.
  • Düzenli olarak kullandıktan sonra tüylerin nasıl yok olduğuna şahit olacaksınız.

Önemli uyarı: Herhangi bir yan etki görürseniz kürü uygulamayı bırakıp ve doktorunuza danışınız.

İlgili Haberler