AKP'de Özlem Zengin günah keçisi ilan edildi! Görevden mi alındı?

AKP'de Özlem Zengin günah keçisi ilan edildi! Görevden mi alındı?

AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin seçim sonrası hedef tahtasına oturtulan isimler arasında yer aldı. Zengin sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasına girdi. Hatta AKP'li ismin görevden alındığı iddia edildi.

AKP'de 31 Mart'taki hezimetin sorumlusu aranıyor. Seçim mağlubiyetinin nedeni olarak kamuoyunda 'günah geçisi' olarak işaret edilen bir isim de AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin oldu. Zengin'in görevden alındığı iddia edildi.

AKP Grup Başkanı Abdullah Güler X hesabından yaptığı açıklamada, Grup Başkanvekili Özlem Zengin’in görevden alındığı iddialarının doğru olmadığını belirtti.

ÖZLEM ZENGİN GÖREVDEN ALINDI MI?

Güler şu ifadeleri kullandı:

“AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Özlem Zengin’in görevinin başında mecliste ki çalışmalarına devam ettiğini kamuoyuna iletmek isterim. Uzun yıllar İstanbul teşkilatlarında birlikte çalışmaktan büyük memnuniyet ve onur duyduğum Özlem Zengin başkanımızın davamıza olan inancının ve samimi çalışmalarının yakından şahidiyiz. Önümüzdeki dönemde de birlikte çalışmaya ve milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz."

ekran-goruntusu-2024-04-04-184837.jpg

Özlem Zengin daha önce de belirli bir kesim tarafından İstanbul Sözleşmesi üzerinden hedef tahtasına oturtulmuştu.