AKP'den CHP'ye geçen belediye başkanı yine otobüste: "Oy vermeyen pişman olacak"

AKP'den CHP'ye geçen Mamak'ta Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin yine otobüste halkın arasına girerek bir konuşma yaptı.

Yerel seçimlerde birçok il ve ilçe AKP ve MHP'den CHP'ye geçti. Türkiye'de birinci parti olan CHP'de belediye başkanları çalışmalarına başladı. Bunlardan biri de Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin oldu.

Seçimden hemen sonra Mamak'ta bir otobüse binerek halka teşekkür eden CHP'li Şahin, bir kez daha halkın karşısına hiç beklenmedik bir anda otobüste çıktı.

Veli Gündüz Şahin otobüste halka seslenerek şöyle dedi:

"Oy isterken otobüslere biniyordum. Sizler bana diyordunuz ki seçildikten sonra bir daha uğramaz. Seçildikten sonra yine geleceğim yanınıza size merhaba, iyi akşamlar diyeceğim demiştim. Ben de sizin gibi sıradan bir insanım.

"NE YANIMDA KORUMA VAR NE ÇAKARLI ARABAM NE ARKAMDA ZABITA VAR"

Ne yanımda 3-4 koruma var, ne çakarlı arabam var, ne peşimde 5-10 zabıta var. Sizden farkım yok. İnşallah eşit, adaletli hizmet yapacağım. Daha zaman erken. 15-20 gün oldu seçileli. Benim için oy veren de vermeyen de aynı.

"KEŞKE VEREYDİK DİYECEKLER"

Ben şunu diyorum. Oy vermeyen pişman olacak. Keşke vereydik diyecekler. Pişman olacaklar. Verdiğiniz helal oyları hiçbir zaman haramda kullanmayacağım. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben Mamak halkının belediye başkanıyım."