Beykent Üniversitesi'nde mezuniyet sevinci

Beykent Üniversitesi'nde mezuniyet sevinci

Beykent Üniversitesi 2017-2018 akademik yılı mezuniyet töreni coşkuyla kutlandı. Törene çok sayıda davetli ve öğrenci katıldı.

İstanbul Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi'nde 9 Haziran Cumartesi günü düzenlenen törende 3 bin  481 ön lisans öğrencisi mezun oldu. Öğrenci aileleri salonu tıka basa doldurdu. 

Saygı duruşuyla başlayan törende İstiklal Marşı'nın okunmasıyla birlikte açılış konuşmasını yapan Rektör Prof. Dr. Mehmet Emin Karahan, '' Yaşam boyu öğrenmeye devam etmelisiniz. Üniversitenin sonu, çalışma hayatının başlangıcıdır. Bilgi ve teknoloji hızlıca gelişip değişirken sizler, değişim ve gelişime ayak uydurmalısınız. Özgür düşünen, düşündüğünü ifade eden, sorgulayan vatan ve insan sevgisini üzerinde taşıyan öz değerlerine saygılı olun ve hangi konuma gelirseniz gelin ne pahasına olursa olsun haktan, doğruluk ve dürüstlükten asal ayrılmayın. Şansınız bol ve geleceğiniz aydınlık olsun.” Birçok zorluklarla bugünlere getirdiğiniz evlatlarınız bugün sizlere mezuniyet belgeleriyle şükranlarını sunuyorlar. Öğrencilerimize baktıkça geleceğimizi sağlam ellere teslim ettiğimizi görüyor ve hem siz değerli velilerimiz hem de öğrencilerimizle gurur duyuyorum. Böyle evlatlar yetiştirdiğiniz için de sizleri kutluyorum'' dedi.

2017-2018 önlisans mezuniyet töreninde Adalet, Aşçılık, Bankacılık ve Sigortacılık Basım ve Yayın Teknolojileri, Çocuk Gelişimi Dış Ticaret, Grafik Tasarımı, Halkla İlişkiler ve Tanıtm,  İnşaat Teknolojisi, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme Yönetimi, İş Sağlığı ve Güvenliği, Lojistik, Makine Mimari Restorasyon, Moda Tasarımı, Bilgisayar Programcılığı, Uygulamalı Rusça Çevirmenlik, Radyo Televizyon Programcılığı, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, SiVil Havaa Kabin Hizmetleri, Tekstil Teknolojisi, Tıbbi Dökümaston ve Sekteterlik, Turizm ve Seyehat Hizmetleri Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik, Diyaliz, Elektronörofizyoloji, Fizyoterapi, İlk ve Acil Yardım Ağız ve Diş Sağlığı, Ameliyathane Hizmetleri, Perfüzyon Teknikleri, Radyoterapi, Anestezi Diş Protez Teknolojisi, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri, Ortopedi, Protez ve Ortez, Patoloji Laboratuvar Teknikleri, Odyometri, Optisyenlik Bölümü öğrencileri kep attı.

Tören sonunda öğrenciler mezuniyet yemini etti. Yemindeki   "Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkacağız" söylemi ise büyük alkış topladı

Öte yandan çeşitli spor dallarında başarılı olan öğrencilere ödülleri takdim edildi.