Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tehdit!

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na tehdit!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü hakkında konuştu.

AKP Genel Başkanı - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Yürüyüşü'nün 3. gününde olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "Yargı yarın sizi de bir yerlere davet ederse şaşırmayın" diyerek tehdit etti. Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:Bu yolla hukuk elde etmeleri mümkün değil. Adalet pankartıyla dolaşmakla adalet gelmez.Türkiye'de adaletin adresi parlamentodur. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Kredi derecelendirme kuruluşlarının Türkiye'ye kumpas yaptıkları ortada. Türkiye satın alma gücü bakımından dünyanın en büyük 13. ülkesidir. Aynı şekilde kişi başına düşen milli gelir bakımından bulunduğumuz 64. sıranın da gerçeği yansıtmadığını düşünüyorum. AB üye ülkeleri ile ülkemin bulunduğu konumun aynı olması mümkün değil. Öyle lafta kişi başına düşen milli gelir bu demekle olmaz. Gidip oraları gördüğünüzde fark ediyorsunuz. Yakında olmamız gereken sıralara geleceğiz. Onun için kayıt dışı ve yastık altı.. Bunların hepsini piyasaya sokmanın gayreti içinde olmalıyız.