Gökçek belediyeyi, belediye de Gökçek'i sildi!

Gökçek belediyeyi, belediye de Gökçek'i sildi!

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "İstifa etmezlerse neticesi ağır olur" ifadesinin ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini bırakan Melih Gökçek, Twitter'da belediye ismini sildi. Belediye de Gökçek’in ismini sitesinden kaldırdı.

Hürriyet'in aktardığına göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan 28 Ekim’de istifa eden Melih Gökçek, aktif olarak kullandığı Twitter hesabındaki profil bilgilerinden Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni sildi.
Gökçek’in bilgilerinin konum kısmında Ankara Büyükşehir Belediyesi yer alırken, internet sitesi kısmında da belediyenin sitesindeki özgeçmişinin linki bulunuyordu.

BELEDİYE DE GÖKÇEK'İ SİLDİ

Öte yandan Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin http://www.ankara.bel.tr/ adresli internet sitesindeki 'Belediye Başkanımız İ. Melih Gökçek' kısmı da kaldırıldı. Sitedeki kısımda Gökçek’in özgeçmişi, fotoğraf albümü, kişisel internet sitesi ile Twitter hesabı gibi bilgiler bulunuyordu. Kullanıcılar bu kısımdan Melih Gökçek’e mesaj da gönderebiliyordu.

'FISKİYELERİYLE BAŞBAŞA KALDI'

Öte yandan TBMM'de konuşan CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker de Gökçek'le alakalı olarak "Biz milli iradeyi tek kişiye vermeyin derken Melih Gökçek arabaların üstünde fırfır dönüyordu. Şimdi ne oldu? Milli iradeyi gasp ettiniz adamcağız fıskiyeleriyle kaldı" dedi.

FISKİYEYİ KİM KIRDI?

Gökçek, belediye binası önündeki bir fıskiyenin kırılmasıyla ilgili sosyal medya hesabından "Fıskiyeyi kim kırdı?" diye sormuştu ve bu söz uzun süre sosyal medyanın gündeminde kalmıştı.

Mesur Yar'ın sunduğu bir programa sık sık tartışma yaşadığı Hürriyet yazarı Ahmet Hakan ile katılan Gökçek, fıskiye ile ilgili şunları söylemişti:

"Kamera kayıtlarını izledim. Kıran kişi arkadan gözüküyor. Beyaz bir çorabı var. Sakalı var. Eşkal Ahmet Hakan'a benziyor."