İYİ Parti'de ne oluyor? Bahçeli'nin eli öpüldü, bozkurt selamı verildi

İYİ Parti'de ne oluyor? Bahçeli'nin eli öpüldü, bozkurt selamı verildi

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öptü. Bahçeli ve İYİ Partili Koray Aydın da Meclis'te yemin töreninde bir araya geldi. Aralarında gerginlik olan iki ismin samimi tokalaşmaları gözlerden kaçmadı. İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk ise yemin etmek için çıktığı kürsünden Bozkurt işareti yaparak indi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin elini öptü.

27. Dönem parlamentosu, milletvekillerinin ant içme töreni için saat 14.00'da toplandı. TBMM Genel Kurulu'na, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın sağlık durumu nedeniyle ikinci en yaşlı üye sıfatıyla İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz başkanlık ediyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ant içme töreni sırasında salondan çıktı. Bahçeli'nin salondan çıkması esnasında ayağa kalkan İYİ Parti Milletvekili Arkaz, Bahçeli'nin elini öptü.

MHP lideri Bahçeli ve İYİ Partili Koray Aydın da Meclis'te yemin töreninde bir araya geldi. Aralarında gerginlik olan iki ismin samimi tokalaşmaları gözlerden kaçmadı.

BOZKURT SELAMI

Milletvekili seçilen politikacılar şehirlerinin alfabetik sırasına göre tek tek çıkıp yemin ediyor.  Sıra Denizli'ye geldiğinde, İYİ Parti'den Denizli Milletvekili seçilen Yasin Öztürk'ün yeminden sonra kürsünden inmeden 'Bozkurt' işareti yapması dikkat çekti.