İzmir Tepecik Hastanesi’nde skandal!

İzmir Tepecik Hastanesi’nde skandal!

CHP İzmir siyasetinin etkili isimlerinden 23. Dönem Milletvekili Adayı Umut Orkun Uğraş’tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na yönelik ‘SGK’yı batırdın’ açıklamalarına ilişkin çarpıcı bir örnekle cevap geldi. Uğraş, ‘İzmir Tepecik Hastanesi’nde yaşanan skandal görünteleri fotoğraflayarak, eğitimin ardından sağlık sistemini bitiren AKP’dir ‘dedi.

Onurcan UYGUR - YURT

Kılıçdaroğlu’na İzmir’den Kanıtlı Destek

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın, Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik ‘Sosyal Güvenlik Kurumunu (SGK) batırdın’ açıklamalarına İzmir’den çarpıcı bir cevap geldi. İzmir siyasetinin etkili isimlerinden olan ve her fırsatta sosyal konularda açıklamalar yapan 23. Dönem İzmir Milletvekili Adayı Umut Orkun Uğraş, Tepecik Hastanesi’nde yaşanan insanlık dışı görüntüleri kamuoyuyla paylaştı.

Uğraş, ‘AKP eğitimi bitirdiği gibi sağlığı da bitirdi’

Uğraş, “AKP’nin lideri Erdoğan’ın, Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yaptığı SGK’yı batırdığına ilişkin açıklamalara Tepecik Hastanesi en iyi cevabı verdi. 2017 yılında İzmir’in merkezinde yer alan ve her gün binlerce hastanın şifa bulmak için randevu aldığı Tepecik Hastanesi’nde skandallar yaşanıyor. AKP, eğitim sistemini bitirdiği gibi sağlık sistemini de yerle bir etti. Hastaneye giden her yurttaş, şifa bulmak yerine çile buluyor. Hastaneye giden her vatandaş acil servislerde saatlerce bekliyor, hastanenin bekleme koltuklarında yatıyor” dedi.

Yaşananlar AKP Gerçeğidir

Tepecik Hastanesi’nde Kulak Burun Boğaz bölümünde insanların koltuklarda yattığını vurgulayan Uğraş, “AKP, vatandaşlarımıza tedavi olmak yerine koltuklarda yatmayı razı gösteriyor. Bugün Tepecik Hastanesi’nde gördüğünüz görüntüler, Türkiye’nin gerçeğidir. İzmir gibi Türkiye’nin 3. Büyük kentinde yaşananlar, diğer şehirlerde nasıl örnekler teşkil ediyordur siz tahmin edin.  Millet AKP iktidarının sağlık politikasıyla kan ağlamaktadır”” diye konuştu.