Mayıs ayında Türkiye gündemi YURT'tan takip etti

Mayıs ayında Türkiye gündemi YURT'tan takip etti

Türkiye, 24 Haziran'da gerçekleşecek milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken 1-31 Mayıs tarihleri arasında 7 milyon kullanıcı gündemi www.yurtgazetesi.com.tr'den takip etti

Cihan Güner yönetimindeki www.yurtgazetesi.com.tr, okurlarının desteğiyle büyümesini sürdürüyor. Güçlü editör kadrosunun, yurttan ve dünyadan an be an aktardığı son dakika haberleriyle YURT İnternet, okurlarının desteğiyle daha da büyümeyi hedefliyor. YURT İnternet, her geçen gün başarılarına yenilerini ekliyor.

Google Analytics'in verilerine göre; 1-31 Mayıs tarihleri arasında YURT İnternet neredeyse başarısını 2'ye katladı. 6 milyonu geçen kullanıcı gündemi www.yurtgazetesi.com.tr'den takip ederken, 30 milyona yakın da sayfa görüntülenmesine ulaşıldı.

Yurt internet haber sitesi, Cihan Güner koordinatörlüğünde, Barış Can, Sibel Hekimoğlu, Nilay Göl, Uğur Can Yalçınkaya, Dilan Erdemir’den oluşuyor. Editör kadrosu, günlük 24 saate yakın yayınıyla politikadan spora, magazinden ekonomiye, teknolojiden sağlığa geniş bir yelpazede Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri aktarıyor. 

Aylık 30 milyona yakın sayfa görüntülemesinin gerçekleştiği www.yurtgazetesi.com.tr, okurlarının desteğiyle daha da büyümeyi hedefliyor.