Savunma Bakanı ve Genel Kurmay Başkanı bu soruya ne yanıt verecek?

Savunma Bakanı ve Genel Kurmay Başkanı bu soruya ne yanıt verecek?

CHP'nin Manisa milletvekili Tur Yıldız Biçer Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ile Savunma Bakanı Fikri Işık'a öyle bir soru sordu ki...

Manisa'da 1'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'nda akşam yemeğinin ardından 731 asker hastaneye kaldırıldı. Askerleri ziyarete gelen Bakan Işık protesto edildi. 21 çalışanı gözaltına alınan yemek şirketinin sözleşmesi feshedildi. CHP'nin Manisa milletvekili Tur Yıldız Biçer hastanede mehmetçiği bir an olsun yalnıl bırakmadı.

Manisa'da ilk asker zehirlenmelerinin başladığı ve şehit de verdiğimiz günden beri sürekli Meclis'te konuyu gündeme taşıyan Biçer dün gece de mehmetçiğin başından ayrılmadı.

Bugün babalar günü olması nedeniyle de Biçer isyan ederek setye, yatak bulamadığı için sandelyede yatan bir erin fotoğrafını paylaşara Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar ile Savunma Bakanı Fikri Işık'a "Bakan Fikri Işık ve Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'ın çocukları şu an babalarının gününü kutluyordur. Peki ya bu kuzunun babasının günü?" diye sordu.