Ezgi Mola'yı çıldırtan haber!

Ezgi Mola'yı çıldırtan haber!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola ile ilgili yapılan bir haber oyuncuyu bir hayli sinirlendirdi. Mola "Böyle gerzek bir haber var" diyerek tepki gösterdi.

Ezgi Mola, geçtiğimiz aylarda oğlu Can'ı kucağına alarak annelik sevincinin heyecanını yaşayanlar kervanına katılmıştı. Hakkındaki bir haber ise ünlü oyuncuyu çok sinirlendirdi.

640xauto-2023-09-21t133750-715-1695292684-472.jpeg

"60 GÜNDE 20 KİLO VERDİ"

Ezgi Mola hakkında çıkan "60 günde 20 kilo verdi" yönünde haberlerine karşı ateş püskürdü. Sosyal medya hesabından isyan eden Mola, haber için "gerzek" ifadesini kullandı.

unnamed.jpg

Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde Ezgi Mola'nın 60 günde 20 kilo verdiği iddia edildi.

fsqqevrxeaezrhq.jpg

"BÖYLE GERZEK BİR HABER VAR"

Ünlü oyuncu o iddialara sosyal medya hesabından şu yanıtı verdi:

"Böyle gerzek bir haber var. Bendeki tartıya göre +14'üm. Yiyesim vardı, yedim. Yeter der sıkılırsam -18 olur ama bu haber yalan. Doğum yapıp koştur koştur kilo verme derdine düşemem. Sizde düşmeyin gereksiz işler"

ezgi-mola-anneoldu.webp

EZGİ MOLA KİMDİR?

29 Mart 1983'te İstanbul'da doğan Ezgi Mola, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nden mezun oldu. Tiyatro eğitiminin ardından ilk sahne deneyimlerini gerçekleştirmeye başladı ve 2005 yılında BKM Mutfak ekibine katıldı. Daha önce de birkaç dizide rol alan Mola, televizyondaki ilk büyük sınavını 2005 yılında Hırsız Polis dizisinde verdi. Aynı yıl beyazperdedeki ilk deneyimi olan BKM yapımı Organize İşler filminde Berrak karakteri olarak karşımıza çıktı.

200520221624281529251-1.jpg

İlk filmiyle dikkatleri çekti ve 2006'da Uğur Yücel'in yönettiği ve başrolünde Türkan Şoray ile birlikte yer aldığı Hayatımın Kadınısın filminde rol aldı. Televizyonda Sınıf, Canım Ailem ve Güneydoğudan Öyküler Önce Vatan gibi yapımlarda yer alırken sinemada da aktif bir şekilde yoluna devam etti.

2010'da Zülfü Livaneli filmi Veda'da oynadı. Ardından Onur Ünlü imzalı Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi'nde ve Çağan Irmak filmi Dedemin İnsanları'nda izleyici karşısına çıktı. Bu başarılı yapımların ardından televizyonda daha az görünen başlayan Mola, sinemaya ağırlık vermeye başladı. Pazarları Hiç Sevmem, Celal ile Ceren, Sen Aydınlatırsın Geceyi, Soğuk ve Patron Mutlu Son İstiyor filmleriyle beyazperde serüvenine sürdürdü.