Sevgilisi tarafından darp edildi

Sevgilisi tarafından darp edildi

ABD'li ünlü oyuncu Lindsay Lohan, iş adamı sevgilisi Yegor Tarabasov’la (23) geçtiğimiz ay Yunan Adası Mikonos’a gitmişti. Lohan, Rus nişanlısıyla birlikte gittiği bu tatilde şiddetli bir kavgaya tutuştu. Ünlü çiftin tartıştığı o hararetli anlar anbean kameralara yansıdı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre; 30 yaşındaki aktris, sevgilisinin cep telefonunu plaja fırlattı ve araçtan inerek kaçtı.



Bunun üzerine sevgilisi peşinden koşup ünlü oyuncuyu yakaladı ve cep telefonunu almak için Lohan'ın kollarını sertçe arkaya kıvırdı.
Daily Mail gazetesinden Katie Nicholl'e verdiği röportajda ilk kez Tarabasov hakkında konuşan Lohan, ağlayarak, güvende olmadığını itiraf etti: "Bu röportajı yapmak istedim çünkü gerçekleri söyleme zamanı geldi. Son zamanlarda hakkımda çok fazla yalan yazıldı. Uzun zamandır sessizliğimi koruyordum. Fakat Yegor'un bana ve kendine yapabileceklerinden korkuyorum."




Mikonos'ta yaşadıklarıyla ilgili konuşan Lohan, pek ayrıntı vermeden, "Yegor çok içmişti ve çıldırdı" dedi.

"Şimdi anlıyorum ki sadece aşk için bir ilişki yürütemezsiniz" diyen ünlü yıldız, şunları söyledi: "Hiçbir kadına vurulamaz ve hiçbir kadın, eğer özür dilemeyi bilmiyorsa o insanla kalamaz."


Öte yandan, Lindsay Lohan, Daily Mail gazetesine verdiği mülakatta, Londra'daki evlerinde birkaç gün önce yaşanan kavgaya ilişkin de önemli bilgiler verdi.
Knightsbridge'deki evlerinin balkonundaki tartışma, bir komşuları tarafından kaydedilmiş ve internette sansasyon olmuştu. Bu olay sonrası eve polis çağrılmış ancak kimseye suçlama yöneltilmemişti.

Yegor'la dışarıda akşam yemeği yiyip, dans edip eğlendiklerini anlatan Lohan, "Eve geldiğimizde ben yattım, Yegor dışarı çıktı. Birkaç saat sonra döndü ve uyandığımda başımda dikiliyordu. Kendinde değildi, agresifleşiyordu ve bana saldırdı" dedi.



Yegor'la dışarıda akşam yemeği yiyip, dans edip eğlendiklerini anlatan Lohan, "Eve geldiğimizde ben yattım, Yegor dışarı çıktı. Birkaç saat sonra döndü ve uyandığımda başımda dikiliyordu. Kendinde değildi, agresifleşiyordu ve bana saldırdı" dedi.
Haberde sözlerine ağlayarak devam ettiği belirtilen Lohan, "Bu ilk değil. Problem de bu. Fakat bu kez birileri gördü. Ben kimseyi aramadım, Los Angeles'ta yeteri kadar polisle uğraştım. Evden çıkıp geceyi geçirmek için Connaught Oteli'ne gittim. İyi arkadaşım olan Hofit Golan'ı (St. Tropez'deydi) aradım. 'Bir uçağa atlayıp bana gel' dedi. Ben de öyle yaptım. Zamana ihtiyacım vardı" şeklinde konuştu.



Tüm yaşadıklarına rağmen geçtiğimiz Eylül ayında Tarabasov'un evlilik teklifi üzerine taktığı yüzüğü çıkarmadığını anlatan Lohan, "Gerçek şu ki ben işlerin yoluna girmesini istiyorum, fakat bunu yapabileceğimden emin değilim" dedi.




Lohan sözlerine şöyle devam etti: "Ona gerçekten aşık oldum ama güvenimi sarstı ve kendimi güvensiz hissetmeme neden oldu. Biliyorum, ben de bir melek değilim ama durumu düzeltmeye çalıştım. Şimdi adım atma sırası onda. Çift0 olarak danışmanlık almayı teklif ettim. Fakat kendimi, ailemi ve inşa etmek için çok çalıştığım kariyerimi ön plana almam gereken bir zaman geldi." (Kaynak: Hürriyet)