Apar topar Yalı Çapkını kadrosundan çıktı * Artık o dizide yer alacak

Apar topar Yalı Çapkını kadrosundan çıktı * Artık o dizide yer alacak

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in başrollerindeki Yalı Çapkını dizisinde veda

Star TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını dizisinde  beklenmedik veda: Sevilen oyuncu yeni dizi anlaşması da yaptı.

Artigercek.com'un paylaştığı habere göre; Yalı Çapkını dizisine veda eden isim ve anlaşma yaptığı dizi belli oldu.

Star TV ekranlarında yayımlanan “Sakla Beni” dizisi Perşembe akşamları seyirciyi ekran başına topluyor. Geçen hafta ilk kez 6 reytingi geçen dizide olaylar iyice hareketleniyor. Nadim Güç’ün yönettiği Armağan Gülşahin ve Nergis Otluoğlu Akoğlu’nun yazdığı diziye Kadir karakteri dahil oluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Dizide Kadir’i geçen sezon sonu “Yalı Çapkını”ndan ayrılan daha sonra adı başka dizilerde geçen genç kuşağın başarılı yıldızlarından Baran Bölükbaşı canlandıracak.

baran-bolukcu.png

Kadir, İncila’ya (Cemre Baysel) partner olarak gelecek ve onun gelişi ortalığı fena karıştıracak. Kalabalık kadrosuyla dikkat çeken dizide Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel ve Asude Kalebek’e Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Umar ve Tamer Levent eşlik ediyor.

SEYRAN AYRILACAK İDDİALARI

Öte yandan bazı haber sitelerinde Afra Saraçoğlu'nun Yalı Çapkını dizisine veda edeceği öne sürüldü. Ancak bu iddialar gerçeği yansıtmıyor. Seyran'a can veren Afra Saraçoğlu kadroda yer almayı sürdürecek.

İlgili Haberler