Yalı Çapkını dizisi final yapıyor iddiaları! Seyirciyi sevindiren karar duyuruldu

Yalı Çapkını dizisi final yapıyor iddiaları! Seyirciyi sevindiren karar duyuruldu

Star TV ekranlarında yayımlanan Yalı Çapkını dizisinin final yapacağı öne sürülmüştü. İddialara ilişkin açıklama geldi

Reytinglerde bu sezon düşüş yaşayan Yalı Çapkını’nın sezon bitiminde final yapacağı iddia edildi. Aynı gün ve aynı saatte yayınlanan Kızılcık Şerbeti'nin Yalı Çapkını dizisinden daha yüksek reyting alması sonrası çıkan haberlere gazeteci Sina Koloğlu, açıklık getirdi. 

 

YALI ÇAPKINI’NIN FİNAL YAPACAĞI HABERLERİNE SON NOKTAYI KOYDU

Kızılcık Şerbeti'nin reytinglerde yükselişe geçmesinin ardından "final yapacak" haberleri çıkan dizi Yalı Çapkını'nın önümüzdeki sezonda da devam edeceği öne sürüldü. Gazeteci Sina Koloğlu, "Bu haber tabii ki büyük ilgi gördü. En çok izlenen dizilerin başında geliyor. Ekip 'Artık tadında bırakalım’ demiş. Yayıncı kuruluşa sordum durumu; ‘Tam tersi yeni sezon prototipimiz içinde yer alıyor’ dediler. ‘Bu kadar reyting getiren diziyi bitirmek olur mu? Hatta senaryoyu daha da geliştirerek yeni sezona hazırlık yapılacak’ cevabını aldım." sözleriyle çıkan iddiaları yalanladı. 

4-001.jpg

SENARİST DEĞİŞİKLİĞİ YAŞANDI 

Yalı Çapkını dizisinde yeni sezonla birlikte senarist değişikiliği yaşandı. Dizinin ilk sezonunu kaleme alan Mehmet Barış Günger yerine Leyla Uslu Oter ile Ekin Akçay geldi. Düşen reyting sebebi olarak ise ilk olarak senarist değişikliği gösterildi. Dizinin senaristliğini tekrar Mehmet Barış Günger üstlendi.

İlgili Haberler