Uğur Dündar çirkin iftiradan sonra gerçeği itiraf etti

Uğur Dündar çirkin iftiradan sonra gerçeği itiraf etti

Şehit polis Fethi Sekin'in çocuklarına Müjdat Gezen tarafından sağlanan eğitim bursu, bir basın kuruluşu tarafından çirkin bir kampanyaya dönüştürülmüştü. Bu kara propaganda karşısında sessiz kalamayan ve Gezen'e sahip çıkan Dündar 'itiraflarda' bulundu. İşte Dündar'ın itiraf etmek zorunda kaldığı o gerçek...

Ünlü sanatçı Müjdat Gezen, İzmir’de PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen trafik polisi Fethi Sekin’in çocuklarına sahip çıkmış onların tüm eğitim giderlerini üstlenmişti.

Ancak bir basın kuruluşu; Gezen’in bu örnek davranışını çirkin bir şekilde işlemiş ve “Sekin’in çocuklarına burs vermeyi kesti” diye iftirada bulunmuştu.

Dün Halk TV’de ekrana gelen Halk Arenası programında bu çirkin iftirayı hatırlatan Dündar gerçekleri açıkladı. Dündar, Gezen’e karşı yürütülen bu çirkin kampanya sonrası; sadece arkadaşı Müjdat Gezen’in değil kendisinin de Sekin’in çocuklarına yardımda bulunduğu; “Utanarak bu mesajı okumak zorundayım” diyerek, şehit polis Sekin’in bir yakınından gelen “Burs yardımınız için sağolun” mesajını okuyarak itiraf etmek zorunda kaldı.