CHP’li Doğan çalışmalarına tam gaz devam ediyor

CHP’li Doğan çalışmalarına tam gaz devam ediyor

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Cemal Doğan, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Cemal Doğan, gün ışığı ile çalışmalarına start veren doğan gece 12'ye kadar başta STK'lar olmak üzere saha çalışmalarına ağırlık vererek yurttaşların sorunlarını dinleyip, 
notlar alıyor.

İLÇE BAŞKANINA ZİYARET

Doğan, bugün güne göreve yeni gelen Çiğli İlçe Başkanı Mert Özcan'ı ziyaret ederek başladı.Burada yeni başkana başarılar dilerken Özcan'ın gösterdiği ilgiye teşekkür etti.

PİR SULTAN DERNEĞİ'NDE GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI

Çiğli Pir Sultan Abdal Derneği Başkanı Cevat OKUR'u ziyaret eden Doğan, dernek üyeleri ve yönetim kurulu üyelerini dinledi. Çiğli'nin geleceği ve talepleri hakkında fikir alışverişinde bulundu.

ADD'DE AİLE FOTOĞRAFI

Çiğli Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Sedat Aslan'ı ve dernek üyelerini ziyaret eden Doğan burada Çiğli için projelerinden bahsetti.

ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Cemal Doğan dosyasını ilçe başkanlığına teslim etti. 

Burada bir açıklama yapan Cemal Doğan, 'Ben çıtayı bir kademe daha yükseltmek için aday adayıyım. Bana bu süreçte değişik noktalardan eleştiriler geldi. Ben Çiğli’ye yabancı değilim, buraya sürekli gelip giden bir kardeşiniz bir partilinizim.Çiğli’yi bilen ve buraya çok şey katacağıma inandığım için geldim' dedi.