İyi Parti anket açıkladı

İyi Parti anket açıkladı

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Best FM'de Ufuk Karcı'nın konuğu oldu. Koray Aydın katıldığı programda ellerindeki anket sonuçlarını açıkladı

"SEÇİME GİRMEMİZİ ENGELLEYEMEZLER" 

İYİ Parti'nin, bir siyasal partinin seçimlere girmesi için gereken tüm yasal şartları yerine getirdiğini ifade eden Koray Aydın, "Seçime girmemizi hiç bir güç engelleyemez" dedi.

YSK'nın geçmişte verdiği kararlarla "şaibeli" olduğunu iddia eden Aydın, "Eğer bizi engellemeye çalışırlarsa el mi yaman bey mi yaman görecekler" ifadesini kullandı. "Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük demokrasi mücadesilesini vereceğiz" diyen Aydın, "Allah şahit, Biz bu mücadeleyi kendimiz adına değil, Türk Milleti için yapıyoruz" dedi.

"AKŞENER RAHAT KAZANACAK"

AKP iktidarı döneminde vatandaşların korkutulduğunu, özgürlüklerinin kısıtlandığını söyleyen Aydın, "Bu seçim Türk Milleti'nin isyan seçimi olacak" dedi ve "kurtuluş" olarak da İYİ Parti ve Meral Akşener'i gösterdi ve Akşener'in de cumhurbaşkanlığı seçimini "rahat biçimde kazanacağını" söyledi.

RAKAM VERDİ: YÜZDE 43-44'Ü GECEÇEMİYORLAR 

Koray Aydın AKP-MHP ittifakının anketlerde en çok yüzde 43-44'e çıktığını, İYİ Parti'nin ise yüzde 22 bandına oturduğunu, kararsızların da İYİ Parti'ye yöneleceğini ifade ederek, İYİ Parti'nin yüzde 30'ları zorlayacağını söyledi.

"BAHÇELİ, AKP'NİN SÖZCÜSÜDÜR" 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçmişte "erken seçim vatana ihanettir" sözlerini de hatırlatan Koray Aydın, bu sebeple erken seçim açıklamasını da Bahçeli'ye yaptırdığını ifade etti ve Bahçeli'nin çıkışlarını da "Çok da ciddiye almıyoruz, AKP'nin sözcülüğüne soyunmuştur. Sözleri kendisinin değil, AKP'nin sözleridir" şeklinde değerlendirdi.

Koray Aydın programda son olarak "Milletimiz dik dursun, zalimin oyununu bozacağız" dedi.