PKK neden Çin'de yok?

Matematikte sadeleştirme vardır. Bir işlemde eksiler artıları götürür, bölmede aynı değerler sıfırlanır vs. ve matematiğin en güzel tarafı, onca karmaşık işlem sonda bir rakama iner.

 PYD, TBMM’deki yandaşları, bir sürü Kürt partisi, gençlik örgütleri, Kandil, İran’daki PJAK ya da Suriye’deki ve Irak’taki uzantıları vs. tümü PKK’dir. PKK 40 yıl boyunca Türkiye’yi diğer tüm örgütlerden daha çok istikrarsızlaştırmıştır. PKK nedir? Ya adı habire değişen IŞİD? Yırtık dondan çıkar gibi çıktılar ve geçen yıl adları bile yoktu.

Bugün artık bazı şeyler daha da belirgin ancak ortalık–toz duman. Şu net ki karşı güçler gibi görülen PKK’yi de IŞİD’i kurduran, Ortadoğu’ya da tamamen hâkim olmak isteyenlerdir. İşte, bir sadeleştirme yapalım:

Bu güç CIA’dir, ABD’dir, Yahudilerdir, yani dünyanın en tehlikeli faşisti olan Rothschild Ailesidir.

 Rothschildler son demde Ukrayna’da başaramamıştır ancak Ukrayna-Rusya gibi iki kandaşın kalbine kılıcı sokmuştur. Rusya, Ukrayna ile halen bir birlikteliğin olabileceği açıklamalarını yapıyor ama gerçek o ki kandaşlar arasında uzun süre onulmayacak yaralar açılmıştır. Benzeri; mesela, Türkiye ile Suriye handiyse ortak kabine toplantısı yapacaktı… Rothschildlar için Ortadoğu’daki olaylar, geçmişte yaptıklarının sadece bir tekerrürüdür.

 Rothschild’ın, zamanında İngiltere hükümetine kurdurduğu bugünkü Hong Kong’una bakın. Amaç, tamamen “fahişelik sistemi” üzerine kurulmuş olan HK’u karıştırıp Çin’e uluslararası bir saldırı yapmak için zemin hazırlamaktır. HK’da yürüyüş yapan onca veledin aklına dünyayı ve Çin anakarasını sömürerek “dünya ekonomisine yön verebilen 5 milyonluk HK’ta” demokrasinin d’si asla gelmezken neden şimdi gelmiştir? Rothschild  için HK’un PKK’si, IŞİD’i vs. işte bu veletlerdir. Yakında HK’ta da kan akarsa şaşırmayın.

 Basit bir soru: Neden PKK Türk halkıyla, Asya ile birleşmez de Rothschild ile birleşir? Çünkü PKK bir CIA, ABD yani Rothschild projesi olduğu için bir anormallik yoktur.

 Ortadoğu’daki olaylar, bölgede ikinci Yahudistan’ı ya da Kürdisrail’i kurabilmek içindir. Amaç Çin’i bölgede engellemek içindir. Rothschildların karşısındaki tek güç Çin’dir.

 Ve işte o nedenle PKK Çin’de olmaz, olamaz, doğasına ters. Bir Ortadoğu Yahudi projesinin Çin’de ne işi olabilir?

 Yıllar önce Pekin’de yapılan Dünya Belediyeler Birliği Toplantısına İstanbul Bl. Bşk. Kadir Topbaş ve Diyarbakır Bl. Bşk. Osman Baydemir de gelmişti. Sayın Baydemir ile yaptığım röportaj sonrası sohbet etmiştik. Ona “neden buraya sık gelmiyorsunuz? Hep gelsenize, sık gelsenize. Neden Çin’den bu denli uzaksınız? Gelin ticaret yapın. İşbirliğini, ilişkileri arttırın” derken, benim amacım -kendimce- Doğu Anadolu’da yaşayan insanları AB/D’nin esaretinden kurtarmak, onları genlerindeki Asya’nın birliğine çekmeye çalışmaktı. Baydemir içten bir şekilde, “Doğru. Çok haklısın. Gelmek lazım. Evet, daha çok gelmeliyiz” demişti. Ama gelemediler, gelmediler, gelemeyecekleri belliydi.

 PKK, Avrasya Birliği’ni istese Çin ve Rusya’nın yanında yer alacak. Ama bunu isteyecek kadar bağımsız değiller. Yahudi Rothschildlar, Çin’i ve Avrasya gücünü Ortadoğu’da istemiyor ve amaçları Çin’i ve Avrasya Birliği’ni Ortadoğu’dan uzak tutmaktır. Gelinen nokta tamamen Rothschildların istediği şekildedir.

 Osman Baydemir, kadim Anadolu topraklarında yetişen tüm diğer insanlardaki içtenlik gibi “Çin’e daha çok gelmeliyiz” derken gerçekten içtendi.

O halde dava, emperyalizmi Küçük Asya ve Ortadoğu’dan çıkartmak olmalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar