Dün akşamki şampiyonanın 'gizli kahramanı'

Dün akşamki şampiyonanın 'gizli kahramanı'

Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) Avrupa Şampiyonası yarı final maçında Polonya'yı 2-0 yenen Türk Milli Takımı yüzümüzü güldürdü. Şampiyonluk maçında bu akşam Milli Takım İngiltere ile karşılaşacak. CHP'li Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nun Ampute Futbol Ligi'ne yardımlarda bulunduğu ortaya çıktı.

Başarılarıyla tüm Türkiye’yi gururlandıran Ampute Futbol Milli Takımı bu akşam şampiyonluk için Vodafone Park'ta saat 19:00'da İngiltere ile karşılaşacak. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu maçtan önce maddi, manevi hiçbir desteğini esirgemediği sponsoru olduğu İstanbul Özürlüler Spor Kulübü'nün oyuncusu Serkan Dereli ile biraraya gelecek. Doğuştan bir bacağı olmayan Serkan Dereli Polanya maçında, olan bir bacağı ile ayyıldızlı milli forma altında Ukrayna'ya attığı İkinci golle milyonları sevince boğmuştu. Kerimoğlu, bu akşamki galibiyet neticesinde İstanbul Özürlüler Spor Kulübü oyuncusu Serkan Dereli'ye bir jest yapacak.

İstanbulspor Özürlüler Kulübü Başkanlığı'nı Kenan Özüdoğru yürütürken Başkan Yardımcılığı'nı ise Bakırköy Belediye Başkanı Danışmanı Bahadır Gülsever üstlenmiş. Telefonla ulaştığımız Gülsever, bu gençlerin nasıl zorluklarla çalıştıklarını, antreman yaptıklarını bildiğini belirterek 'oyuncuları Serkan Dereli'nin Polanya'ya attığı gol ile çok mutlu olduklarını söyledi.

DESTEK ÇOK AZ

Ampute Futbol Ligi'ne yeteri kadar yardımın olmadığının altını çizen Gülsever, bu konuda Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nu ayrı tutmak gerektiğini ifade ederek "maddi ve manevi olarak kulübümüze bütün desteği veren Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'a yönetim kurulu adına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

SAYILARI ARTSIN

Önümüzdeki senelerde İstanbulspor Özürlüler Kulübü olarak Ampute Futbol Milli Takımı'na daha fazla oyuncu vererek destek olmak istediklerini söyledi. Gülsever  Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu gibi 'gizli kahramanların' da sayısının artması temennisinde bulundu.