O telefon kılıfları piyasadan toplatılıyor!

O telefon kılıfları piyasadan toplatılıyor!

Özellikle kadınlar tarafından tercih edilen simli simli kılıflarının bazılarında yaşanan sorunlar sebebiyle piyasadan toplanıyor. Telefon kılıfları nasıl iade edilecek?

Etrafta çok sayıda görebileceğiniz simli kılıfların bazılarında büyük tehlikeler olduğu ortaya çıktı. ShiftDelete’de yer alan habere göre özellikle kadın kullanıcıların tercih ettiği simli iPhone kılıfları, deride tahrişe ve farklı sorunlara neden olduğu gerekçesiyle piyasadan toplatılıyor.

ÇOK SAYIDA KILIF PİYASADAN TOPLANACAK!

MixBin firmasının iPhone 6, 6s ve 7 modelleri için tasarladığı; telefonu hareket ettirdiğinizde içindeki sıvıyla birlikte simlerin de hareket ettiği kılıflar, sağlığa zararlı olması sebebiyle toplatılıyor. Hangi kılıfların toplatılan kılıflar arasında yer aldığını aşağıdaki link üzerinden kontrol edebilirsiniz.

24 DERİ TAHRİŞİ TESPİT EDİLDİ

Şu ana kadar 19’u ABD’de olmak üzere 24 vaka tespit edildi. Sözü edilen vakalarda derinin tahriş olması ve sıvının sızması sonucu yanık oluşan durumlar da var. Sözünü ettiğimiz bu kılıflar, tüm dünyada satılıyor. Bu kılıflar, tüm dünyada satılıyor. Tüketicilerin bu kılıflar kullanmayı bırakmaları ve geri ödeme için MixBin Electronics ile temasa geçmeleri öneriliyor.