3 evi soyan hırsız, yakalanınca aklı başına geldi

3 evi soyan hırsız, yakalanınca aklı başına geldi

Kocaeli'nde, 3 evi soyan 22 yaşındaki M.K yakalandı. 2 yıl 6 ay hapis cezası alan M.K polisleri karşısında görünce "ben bu hatayı nasıl yaptım" dedi

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 3 eve balkondan girerek hırsızlık yapan 22 yaşındaki M.K. yakalandı.  Polis, hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve 30 ayrı suç kaydı bulunan M.K'nın  İstanbul  Esenler'de bulunduğunu belirledi. Polisleri karşısında gören M.K. "Ben bu hatayı nasıl yaptım." diyerek serzenişte bulundu.

3 EVE GİREN HIRSIZLAR PARA,TELEFON VE BİLGİSAYAR ÇALDI

22 Temmuz günü, Körfez Çamlıtepe Mahallesi'nde 3 eve giren hırsızlar para, cep telefonu ve bilgisayarları çaldı.

EKİPLER, 2 KİŞİNİN KİMLİKLERİNİ BELİRLEDİ

Kocaeli  Emniyet Müdürlüğü İl Asayiş Şube Müdürlüğü  Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili yürüttüğü soruşturmada evlere balkondan girerek hırsızlık yapan 2 kişinin kimliklerini belirledi.

"BEN BU HATAYI NASIL YAPTIM"

Polis, hakkında 2 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası olan ve 30 ayrı suç kaydı bulunan M.K'nın  İstanbul  Esenler'de bulunduğunu belirledi. Polisleri karşısında gören M.K. "Ben bu hatayı nasıl yaptım" diyerek serzenişte bulundu.  İzmit'te Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen M.K. adliyeye sevk edildi.  Polis diğer zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.