CHP'de YDK üyeleri de belirlendi

CHP'de YDK üyeleri de belirlendi

Özgür TUĞRUL-CHP’nin cumartesi ve pazar olmak üzere iki gün süren, “adalet ve cesaret” temalı kurultayının ikinci gününde partinin kurultaydan sonraki en yetkili organı olan 60 sandalyeli Parti Meclisi (PM) ve 15 sandalyeli Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) üyelikleri için seçimler yapıldı.

CHP YENİ YÜKSEK DİSİPLİN KURULU ÜYELERİ

108 kişinin aday olduğu YDK üyeliğine seçilen 15 kişinin ismi de şu şekilde:
Sezgin Kaya, Erdoğan Kılıç, Öncü Özbay, Ahmet Ersen Özsoy, Mahir Polat, Mustafa Serdar Soydan, Tuba Torun, Emrah Arslan, Cem Artandaş, Turan Aydoğan, Uğur Bayraktutan, Süleyman Bülbül, Selahattin Emre, Gülsüm Filorinalı ve Banu Gençkan.

CHP’de uzun yıllardır Ankara’da siyaset yapan genç ve tecrübeli isim aynı zamanda üçüncü kez YDK’ya seçilen Sezgin Kaya,sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. 

Kaya şunları söyledi;
“Partimizin 36.Olağan Kurultayında 534 oy alarak yeniden Yüksek Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmiş bulunmaktayım. Desteğini benden esirgemeyen ve yeniden Yüksek Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmemi sağlayan seçildiğimde en az benim kadar sevinen tüm arkadaşlarıma dostlarıma ve delegelerimize çok teşekkür ediyorum. Şimdi daha çok çalışma zamanı…”