Halk TV'ye taze kan, yeni soluk

Halk TV'ye taze kan, yeni soluk

Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç canlı yayında Halk TV'nin yeni sezonda ilk transferini açıkladı. Sevinç, Bahadır Gülsever'in Halk TV ailesine katıldığını duyurdu.

Halk TV'de yayınlanan Haber Kritik programında Rahmi Aygün'ün konuğu olan Halk TV Genel Müdürü Şaban Sevinç, Halk TV'nin yeni yayın dönemi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sevinç, İstanbul yayınlarında çok yakın zamanda yeni stüdyolarda yayın yapacaklarını söyledi. 

"Biz de 2019'a hazırlanıyoruz. AKP hazırlanır da biz durur muyuz?" diyen Sevinç, Haber Kritik'te yeni yayın döneminde Halk TV'nin ilk transferini de açıkladı. Sevinç, Bahadır Gülsever'in Halk TV'de Program Koordinatörü olarak çalışacağını belirterek 'İstanbul'dan Bahadır Gülsever arkadaşımız Halk TV ekibine, ailemize katıldı. İstanbul'da bize yardımcı olacak, programlarımızı ayarlayacak' dedi. Bahadır Gülsever, bir çok televizyon kanalında yaptığı başarılı çalışmaları, yenilik ve atılımlarla tanınıyor.

'HEDEF 2019'DA AKP'DEN KURTULMAK'

Sevinç programda, "Hedef 2019'da AKP'de kurtulmak. Biz siyasi parti değiliz ama biz de kamusal yayın yapan bir kurumuz. Bizim de hedefimiz 2019'da, seçimlerde AKP'nin artık bu ülkenin yönetiminden ayrılmasıdır. Elimizden geldiğince AKP'nin gitmesine katkı yapmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.