Kağıthane'de 200 lira borcu için çatıya çıktı

Kağıthane'de 200 lira borcu için çatıya çıktı

5 katlı bir apartmanın çatısına çıkan kişinin, 200 lira borcunun olduğu öğrenildi. Polis ve iftaiye ekiplerine direnen kişi, bir vatandaşın borcunu ödeyeceğini söylemesi üzerine çatıdan indi

Kağıthane'de bin 200 lira borcu olduğu öğrenilen bir kişi çatıya çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polisin ve itfaiyenin çabalarına yanıt vermeyen vatandaşı, olayı izleyen başka bir vatandaş borcunu karşılayacağını söyleyerek ikna etti.
Olay dün saat 17.00 sıralarında Kağıthane Merkez Mahallesi Çobançeşme Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, bin 200 lira borcu olan 45 yaşındaki Hüseyin Durna, borcunu ödeyemeyince cadde üzerindeki 5 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Durna'yı çatıda gören vatandaşlar durumu polise ve itfaiyeye bildirdi.
KARŞI BİNADAKİ VATANDAŞ BORCUNU ÖDEMEYİ KABUL ETTİ
Polis çatıdan inmesi için ikna etmeye çalışırken Durna borçları olduğunu söyledi ve cebinden çıkarttığı jiletle vücudunu kesmeye başladı. Bu sırada karşı binadaki bir vatandaş, Durna'ya borcunu kendisinin ödeyeceğini söyleyerek çatıdan inmesi için ikna etti. Çatıdan indirilen Durna önce tedavi için hastaneye, daha sonra da ifade işlemleri için polis merkezine götürüldü.(Habertürk)