Büyük savaş yaklaşıyor! Ben Bu Cihan'a Sığmazam'ım final tarihi belli oldu

Büyük savaş yaklaşıyor! Ben Bu Cihan'a Sığmazam'ım final tarihi belli oldu

atv'de yayınlanan ,yapımcılığını KYN Yapımevi’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin son bölümünde yaşananlar herkesi çok şaşırttı.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 59.bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde neler yaşandı belli oldu.

Leyla’yı cezaevinden kurtaracak şahit sürpriz bir şekilde devre dışı kalır. Cezaevine tekrar gönderilen Leyla’nın hayatı tehlikededir. Cezayir, hamile olduğunu öğrendiği karısı ve çocuğunu kurtarmak için harekete geçer. Kendisine ve ailesine saldıran düşmanları cezalandırmaya karar verir.

Cezayir, her şeyin arkasında olduğunu düşündüğü Erman'dan intikam alma yemini eder ve Cancal Ağa’yı aramaya başlar. Erman ise masanın yeni üyesi Behçet’i kullanarak ona büyük bir sürpriz hazırlar. Cezayir planının ilk hamlesini yaptığında yaklaşan büyük savaşın da fitilini ateşlemiş olacaktır.

kkk-3.jpg

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi haziran ayında sezon finali yapacak... 

Haziran ayı yaklaşırken, televizyon dünyasının sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam'ın heyecanla beklenen sezon finali tarihi belli oldu. Dizinin hayranları tarafından merakla beklenen final bölümü, Haziran ayında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin yeni bölümleri ise Eylül ayında ekranda olacak

Dizinin yapımcıları ve oyuncu kadrosu, sezon finali için büyük bir titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. İzleyicilere unutulmaz bir final bölümü sunabilmek adına yoğun çaba harcayan ekip, sezon finalinin izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacağı konusunda iddialı.
 

İlgili Haberler