Sultan olarak doğmuş 4 burç! Onlar rahatlarına ve kendilerine düşkün oluyorlar

Sultan olarak doğmuş 4 burç! Onlar rahatlarına ve kendilerine düşkün oluyorlar

Bazı burçlar sultan olarak doğmuş gibi davranıyorlar. Kendilerinden başkasına önem vermek istemeyen burçlar

Sultan olarak doğan 4 burç, astroloji dünyasında oldukça özel ve güçlü olarak kabul edilir. Bu burçlar, doğdukları anda liderlik ve karizma ile donatılmış olarak dünyaya gelirler.

Rahatlarına çok düşkün olan bu burçlar hayatları boyunca zorluğa da hiç gelemiyorlar. Aksam.com.tr sitesinde yer alan bir içerikte; Doğuştan sultan olarak doğmuş 4 burçla ilgili bilgilere yer verildi.

SULTAN OLARAK DOĞAN 4 BURÇ!


BALIK BURCU


Balık burçları fiziksel ve gizemli yanlarıyla dikkat çeken burçların başında gelir. Ayrıca kendilerini çok sevdiklerinden bakım ve moda onların vazgeçilmezidir. Duygusal zekaları yüksek olduğundan bulundukları ortamda romantizm yüksektir. Bu dikkatlerini kalıcı hale getirmek için ise işlerindeki asil karakteri ortaya çıkartırlar.

Balık burcu, 19 Şubat - 20 Mart tarihleri arasında doğan kişilerin burcudur. Su elementine sahip olan Balık burcu, duygusal, hassas ve anlayışlı kişilik özellikleri ile bilinir. Aynı zamanda yaratıcı ve hayalperest olan Balık burcu insanları, empati yetenekleriyle çevrelerindeki insanlara destek olabilirler.
 

BAŞAK BURCU


Titiz derli toplu başak burçları saray sultanlarını bile sollarlar ama en yüksek rütbe sultan olduğu için sınırlarını biliyorlar. Başak burçlarındaki asalet ve güçlü duruş tam bir sultanı temsil eder. Genellikle beyaz tenli ve sarışın olan Başak burçları dikkatleri hemen üzerlerine çekerler.

planet-770360-960-720-9kpp.jpg

Başak burcu  23 Ağustos - 22 Eylül tarihleri arasında doğan kişilerin burcudur. Toprak elementine sahip olan Başak burcu, detaycı, düzenli ve çalışkan kişilik özellikleri ile tanınır. Analitik düşünme yetenekleriyle öne çıkan Başak burcu insanları, titizlikleri sayesinde başarılı işler ortaya koyabilirler.
 

YENGEÇ BURCU


Onlar sultan olarak doğmuşlar ama haberleri yok. Anaç duyguları yönetimsel zekaları birer sultandan farksızdır. Savaş sırasındaki mücadeleleri sevdikleri için olan çabaları herkesi şaşırtır. Yengeç burçları dominant bir güzelliğe sahiptir.

Yengeç burcu, 21 Haziran - 22 Temmuz tarihleri arasında doğan kişilerin burcudur. Su elementine sahip olan Yengeç burcu, duygusal, koruyucu ve aileye bağlı kişilik özellikleri ile bilinir. Hassas ve anlayışlı olan Yengeç burcu insanları, sevdiklerine karşı büyük bir şefkatle yaklaşırlar.
 

TERAZİ BURCU


Dengelerin güzelliği Terazi burçları saraylar sizler için yaratılmıştır. Duygusal ve mantıksal olarak hareket ettikleri için dikkatleri çekerler. Çünkü gerektiği yerde duygusallıklarını gerektiği yerde mantıklarını devreye sokarlar. Onlar padişah bile yönetirler.

Terazi burcu  23 Eylül - 22 Ekim tarihleri arasında doğan kişilerin burcudur. Hava elementine sahip olan Terazi burcu, uyumlu, adaletli ve ilişkilerde denge arayan kişilik özellikleri ile öne çıkar. Diplomatik yaklaşımlarıyla bilinen Terazi burcu insanları, çatışmalardan kaçınarak uyumlu ortamlar yaratmayı tercih ederler.
 

İlgili Haberler